Vrabie versus Mihaila – The Change-Up

Daca as fi…tu?

Despre acest film am vorbit un pic în postul “filme august-septembrie”  și cu toate că nu l-am văzut într-o seară neapărat caniculară, chiar s-a dovedit a fi ceea ce am zis: o comedie ce merită văzută, în special cu prietenii.

Vrabie

The Change-Up sau cum să faci un film în care ‘eu îmi doresc să fiu tu și… la naiba! EU sunt TU!!!’

Filmul nu vine cu nimic nou în cazul în care ați văzut “Freaky Friday” (2003) sau orice altă peliculă ce vine cu această idee. DAR – pentru că este un ‘dar’ – acest film nu trebuie ratat.

De ce? (probabil vă întrebați). Pentru că mie mi-a plăcut, pentru că eu nu râd la film, pentru că la acesta am râs, pentru că m-a amuzat din primele faze de început, pentru că-mi par ridicole anumite porțiuni din el, pentru că mă duce cu gândul la filmul “Due Date” în anumite momente excentrice, pentru că acel film mi-a plăcut foarte mult, pentru că Jason Bateman în rol de Ryan Reynolds e haios, pentru că Ryan Reynolds în rol de Jason Bateman e haios, pentru că Leslie Hand nu este naturală și asta îmi place, pentru că Olivia Wilde este superb de naturală și asta îmi place!

Sper că v-am convins și vizionare plăcută…Merită!

Mihăilă

Știți ce îmi place cel mai mult la acest gen de film, comedie care nu te face să gândești prea mult? Perioada imediat după când odată ce l-ai văzut cu prietenii aveți tot felul de “inside jokes” despre pățăniile din peliculă.

Eu una nu mă așteptam să se întâmple așa cu acest film. La început mi s-a părut o comedie ușoară, domesticită și cenzurată din punct de vedere al acțiunii (se întâmplă lucruri previzibile), menită pentru a trece timpul. Însă, încă din primele scene ale filmului “The Change-Up”, socoteala din cinema nu s-a potrivit cu cea de acasă.

Avem râsete, considerabile la număr, avem și scene în care rămâi “nu îmi vine să cred asta”, chiar de la început și, normal pe final sunt și acelea de umplere. Repet este un film pentru care merită să îți strângi prietenii și să “socializați” ca la un show de stand-up comedy, iar când zic prietenii mă refer și la iubite, pentru că este atât un film pentru bărbați (scene light porno), cât și pentru femei cu probleme lor tipice (ai grijă de copii, nu este seară de sex etc).

Save

Vrei sa ne citesti in inbox?

Aboneaza-te acum si primesti un email cu noutati.

I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

Nu iti vom spama inbox-ul. Te poti dezabona oricand.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.