Accesorii de pus pe cap – caciuli si palarii

Accesoriile sprijinite pe al nostru cap sunt cele mai cautate in sezonul rece, insa cu toate acestea, putini apeleaza la ele. Cum, din pacate, un barbat nu poate sa stea toata ziua cu o palarie pe cap – poate numai hipsterii, acesta isi neglijeaza partea superioara (din mai multe puncte de vedere) si o lasa sa lupte singura impotriva frigului.

Dureri de cap? Probleme cu sinusurile? Urechi rosii? Toate sunt prezente atunci cand un barbat nu se foloseste de accesoriile potrivite pentru simplul motiv ca “imi strica freza”.

Accesoriile de pus pe cap au mai multe roluri, dealtfel ca mai toate obiectele vestimentare. Caciulile si palariile au rol practic, despre care am vorbit mai sus, stabilesc o comunicare intre oameni si nu in ultimul rand, au rol estetic.

Caciulile de iarna sunt de mai multe feluri: tricotate, crosetate, din blana sau cum se zice, de inspiratie ruseasca, apoi mai sunt cele mari care intr-un fel sunt adorate de tineret si denota “hipsterime”, dar tare bine arata, iar pe final sa nu uitam de cele care s-ar potrivi mai mult la vanatoare, in padure, nu pe strazile capitalei.

Palarii si caciuli pentru barbati

Vrei sa ne citesti in inbox?

Aboneaza-te acum si primesti un email cu noutati.

I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

Nu iti vom spama inbox-ul. Te poti dezabona oricand.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.