Ego Men’s Fashion Concept – cel mai scump costum, in valoare de 25.000 euro

L-am admirat pe James Bond, si pe toti barbatii care l-au interpretat, pentru costumele impecabile pe care le-au purtat. Cand eram mai mici, am spus ca atunci cand vom creste vom avea si noi unul, iar acum, iata ca unul dintre cei mai bogati oameni de afaceri din Romania si-a indeplinit visul.

Numele barbatului o sa ramana incognito, o sa ii spunem Bond, James Bond, asta deoarece valoarea costumului este mult mai importanta – 25.000 euro, oare din ce este facut?

Costumul a fost creat la comanda, in Franta, de Ego Men`s Fashion Concept si a fost adus in tara in conditii de maxima securitate. Pe langa fibre extrem de rare, valoarea costumului este data de firele de aur si platina care intra in compozitia materialului si, cel mai probabil, de cele 80 de ore cat a durat realizarea exclusivista.

Tesatura din care este realizat costumul se numeste Vanquish 2, a fost lansata de celebra casa Dormeuil si este evaluata ca fiind cea mai scumpa din lume. Cele trei fibre componente care fac din Vanquish 2 o tesatura aproape imperceptibila si extrem de valoroasa se numesc Vicuna, Pashmina si Qiviuk.

Stiu ca probabil v-am bagat in ceata, insa cand o sa va faceti mari, vreau sa fi-ti la curent cu ce se poarta. Vicuna ia nastere din blana lamelor ce traiesc in Anzi, Pashmina din cea a caprelor ce supravietiesc pe piscurile Indiei, la altitudini de 4800 de metri, si temperaturi de -40 grade, pe cand Qiviuk provine din blana bizonului de Alaska.

Sper totusi ca domnul cu aceasta pofta rara sa nu aiba probleme cu PETA.

Datorita raritatii fibrelor si a preocuparii pentru mentinerea acestor animale intr-un habitat cat mai protejat, ele nefiind vanate pentru blana lor, doar 300 de costume pot fi confectionate intr-un an, in intreaga lume, din aceasta lana pretioasa.

Pfeu, bine ca numai 300 de costume se pot face.

Vrei sa ne citesti in inbox?

Aboneaza-te acum si primesti un email cu noutati.

I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

Nu iti vom spama inbox-ul. Te poti dezabona oricand.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.