Lansare Etiquette Magazine – revista de lifestyle, business si cultura

Marti seara ne-am numarat si noi printre cei 300 de invitati la un eveniment cu stil, lansarea oficiala a revistei Etiquette, o revista high-class de lifestyle, business si cultura. Inca de la intrare stiam ca urma sa fie un eveniment inedit, de cand valetul ne-a preluat masina si a parcat-o. Ah vremurile de alta data…spun asta deoarece evenimentul a avut loc la Palatul Ghika.

Aici ne-am reintalnit cu produsele Ego Men’s Fashion Concept si cu cea mai recenta colectie a lor, cea colorata si versatila, potrivita pentru domnii eleganti. Cortul in care s-a tinut evenimentul mirosea a parfumuri fine, iar atunci cand ieseai afara narile iti erau invadate de fumul trabucurilor.

Dupa succesul inregistrat la targul international Pitti Uomo, unde au fost invitatii speciali ai brandului francez Louis Purple, Ego Men`s Fashion Concept a prezentat aseara in exclusivitate pentru Romania o pereche de pantofi cu praf de diamante de peste sase carate. Procedeul de aplicare a diamantelor pe acesti pantofi a durat patru luni, ceea ce ii si face unici in lume. Trebuie sa recunoastem ca si noi ne-am vedea purtandu-i…”de ce nu?!”

In acelasi registru al unicitatii s-a inscris si prezentarea sticlei de whiskey Chivas Royal Salute Diamond Jubilee, creata in editie limitata cu ocazia Jubileului de diamant al Casei Regale a Marii Britanii si Regatului Unit, sarbatorit in acest an.

Dupa cum iti poti da seama, cu toate ca pe coperta este o femeie, continutul 100% romanesc adus de revista Etiquette pe piata din Romania se adreseaza unui public mult mai larg. Dana Savuica a luat si ea parte la eveniment, iar alaturi de gazdele serii, prezentatorul Adi Nartea si redactorul-sef al revistei, Andrei Dimulescu ne-au incantat cu cateva vorbe.

Etiquette Magazine este o revista lunara, in format bilingv: romano-englez, ce cuprinde povesti interesante ale oamenilor care fac lucrurile sa se miste in Romania intr-o directie progresista, cele mai interesante evenimente socio-culturale, tendintele din mediul de afaceri, cele mai viabile destinatii de shopping, cele mai atractive locatii turistice, cele mai noi stiri din moda, cultura, publicitate, cele mai bune locuri de petrecut timpul si lista va continua in timp cu lecturi extrem de interesante din universul premium.

 

 

 

 

 

 

 

 

Cuprins numarul curent:

  • O scurta istoria a lui Alexandru Ioan Cuza
  • Povestea brand-ului Ego Men’s Fashion Concept
  • Interviu cu artistul Mihai Stanescu
  • Cum a luat nastere brand-ul producatorului de pantofi Ilie Cornea
  • Un articol interesant cu ceasuri care au facut istorie

Vrei sa ne citesti in inbox?

Aboneaza-te acum si primesti un email cu noutati.

I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

Nu iti vom spama inbox-ul. Te poti dezabona oricand.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.