Revista All Hollow – pilotul unei schimbari pe piata de print

Prima oara cand am auzit de All Hollow a fost in mediul online acum aproape un an, dupa mi-a ajuns pe la urechi la o petrecere, insa surpriza cea mare a venit ieri, sub forma unui print maricel, cu pagini mate, care cu fiecare pagina parcursa imi dadea o stare de bine, de proaspat, de inedit.

Recunosc: prima oara am rasfoit-o am vazut ce ma asteapta, nu stau bine in caz de suspans, curiozitatea era prea mare, apoi am inceput sa o citesc. Eram ca un copil care deschidea ochi si vedea libertate, creativitate si spatiu ca ochi sa se plimbe si sa nu fie obositi cu informatie ci cu frumusete.

 

All Hollow este o publicatie trimestriala – urmatorul numar o sa apara in septembrie – care isi propune sa starneasca creativitatea oamenilor din mediul artistic si cultural sa iasa in evidenta, sa lanseze proiecte, sa indrazneasca sa schimbe ceva pentru ca si in Romania se poate:

“Come and ride. Let’s join the best hearts and minds of our creative industries and emerge together with curated local content. Put Bucharest on the map.” – cam acesta este indemnul redactorului-sef, Barna Nemethi.

Revista isi propune astfel sa genereze cat mai mult continut local, original si relevant care sa trateze domenii precum: moda, muzica, film, design sau literatura, totul in engleza.

All Hollow – numarul PILOT

Acest numar cuprinde:

  1. Un cover editorial si interviu cu Monica Birladeanu
  2. Un photoshooting nud cu modelul Veronica Pascu
  3. Un editorial foto si interviu exhaustiv cu Bogdan Serban – Guerrilla Logout

Barna Nemethi, redactor sef: “Suntem de parere ca Bucurestiul poate deveni un hotspot al intregii regiuni pentru tot ce inseamna interesant, cool si inovativ. Vrem asadar sa promovam contentul creativ si experimental al artistilor locali si in acelasi timp sa dam ocazia publicarii de continut relevant comunitatilor creative invecinate.”

Editia pilot All Hollow va fi distribuita publicului larg impreuna cu Deacat o revista si va fi disponibila in librariile din toata tara.

Echipa numarului PILOT:

  • Barna Nemethi, editor in chief
  • Maria Desmirean, editor
  • Vlad Fenesan, editor
  • Andreea Ionita, editor
  • Oana Vasilache, fashion editor
  • Bianca Naumovici, fashion editor

Vrei sa ne citesti in inbox?

Aboneaza-te acum si primesti un email cu noutati.

I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

Nu iti vom spama inbox-ul. Te poti dezabona oricand.1 thought on “Revista All Hollow – pilotul unei schimbari pe piata de print”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.