SARTO made to measure toamna-iarna 2012

SARTO made to measure toamna-iarna 2012

Pe principiul „O colectie pentru barbati de succes”, Alex Moise si Alex Dragan – cei doi Alex din proiectul Dapper Gents, au lansat saptamana aceasta noua colectie SARTO made to measure. Pentru toamna-iarna 2012/2013, primul concept-boutique masculin din Romania, se adreseaza barbatilor care cred ca imaginea personala este o carte de vizita.

Imaginea SARTO made to measure pentru acest sezon, dupa cum vei vedea din campania de promovare, este modelul Aureliu Surulescu. In galeria foto de mai jos, vei face cunosctinta cu cele 10 tinute, o adevarata declaratie a barbatului modern, facute de SARTO pentru noul sezon.

Printre acestea s-au regasit clasicul costum business, sacoul casual si tinuta black tie, completate cu propunerile de camasi.

„Povestea noastra a inceput acum 2 ani, cand am fost in Italia si am vazut cu cata dezinvoltura si lejeritate poarta barbatii de acolo costumele”, a declarat Alexandru Moise in cadrul evenimentului, managing partner si consilier in imagine SARTO made to measure.

„Ne-am dorit ca barbatii din Romania sa inteleaga ca haina nu este doar o bucata de carpa, ci este un deschizator sau un inchizator de drumuri”, a explicat Alexandru Dragan, partener si consilier in imagine SARTO made to measure, in cadrul discursului sau.

La showroom-ul din strada Nicolae G. Caramfil nr. 22 (ambasada Chinei) puteti vedea si selectia de tesaturi pe care SARTO o prezinta clientilor, care contureaza o colectie de peste 500 costume si 2.000 de camasi. Este o colectie care poate raspunde in egala masura celor mai simple, dar si celor mai exigente cerinte masculine in materie de vestimentatie.

Vrei sa ne citesti in inbox?

Aboneaza-te acum si primesti un email cu noutati.

I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

Nu iti vom spama inbox-ul. Te poti dezabona oricand.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.