Dulapul LUI: Sebastian Mogos

[Sebastian este primul care a acceptat propunerea noastra de pe Facebook, aceea de a ne trimite fotografii pentru aceasta categorie. Te asteptam si pe tine. Oricine poate participa.]

Nume: Sebastian Mogos

Profesie: Student la Comunicare si Relatii Publice si aspirant al unei profesii care se omogenizeaza cu pasiunea mea pentru moda masculina.

Brand: Daca ar fi sa aleg un brand as alege oricand creatiile lui Alexander McQueen sau Sarah Burton. Am dezvoltat de asemenea si o pasiune enorma pentru casa de moda John Galliano. Merg la cumparaturi atat in marile magazine cat si pe stradutele inguste si pline de magazine “cochete” din centrul vechi.

Zicala: “ce-i prea mult strica” este motto-ul meu cand vine vorba de accesorizare. De obicei port doar un lant subtil sau aleg un ceas clasic care merge pentru orice stil si tinuta.

Despre: La imbracaminte sunt destul de atent la cromatica tinutei si imi place sa cred ca nimeni nu ar combina aceleasi piese vestimentare ca mine. Desenez destul de multe crochiuri cand am timp si poate intr-o zi le voi “aduce la viata”. Pana atunci pot adauga faptul ca iubesc teatrul, revistele de moda si arta fotografica, iar diminetile urasc sa mi se adreseze “buna dimineata” pana nu beau o gura de cafea.

Vrei sa ne citesti in inbox?

Aboneaza-te acum si primesti un email cu noutati.

I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

Nu iti vom spama inbox-ul. Te poti dezabona oricand.1 thought on “Dulapul LUI: Sebastian Mogos”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.