Dulapul LUI: Victor Silaghi

Nume: Victor Silaghi

Profesie: Student in anul II la Facultatea de Chimie Aplicata si Stiinta Materialelor din cadrul Universitatii Politehnice Bucuresti; Realizator si moderator la Radio3Net “Florian Pittis” (Sala de repetitii si JuleSentimental).

Ce imi doresc sa fac in viitor?” –  Imi doresc sa termin facultatea pe care am inceput-o si sa-mi deschid o farmacie sau sa incep o afacere in acest domeniu. In paralel vreau sa merg mai departe cu hobby-ul pe care il am-radioul. Visez sa spun “Buna dimineata” la un post de radio FM.

Brand: Daca ar fi sa aleg un brand as opta pentru Zara. Desi nu sunt un fan al shopping-ului, recunosc ca de fiecare data cand merg intr-un centru comercial ma opresc in magazinele apartinand acestui brand. Raspunsul ar fi unul simplu: preturi accesibile si de calitate, in special camasile. In dulapul meu am cateva modele de acum 4-5 ani si se mentin ca in prima zi.

Zicala: “Ce e prea mult strica”. De obicei port doar un ceas clasic pe mana stanga si o bratara pe mana dreapta, in functie de cromatica hainelor pe care le port in ziua respectiva.

Despre: Sunt o persoana dinamica, imi place sa fac sport, iar eleganta hainelor o condimentez cu atentie atunci cand particip la un eveniment. Camasile in carouri sunt printre preferatele mele, dar in perioada sezonului rece imi place sa asortez o astfel de camasa cu un pullover albastru, rosu si de ce nu cu unul galben. Imi place sa merg pe jos mai ales ca traiesc intr-un oras aglomerat in care TIMPUL este cel mai important element.

Vrei sa ne citesti in inbox?

Aboneaza-te acum si primesti un email cu noutati.

I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

Nu iti vom spama inbox-ul. Te poti dezabona oricand.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.