Playing for keeps – Mereu in offside

Playing for keeps – Mereu in offside

  • David Beckham – milionar in euro
  • Zlatan Ibrahimovic – milionar in euro
  • Christiano Rolando – milionar in euro
  • Adrian Mutu – milionar in euro
  • George Dryer (personajul principal din „Playing for keeps”) – falit in orice valuta

Filmul este dragut, pur american, dar dragut. Mica mea problema a fost cu neverosimilitatea povestii. Sigur, orice om, indiferent de cat de bogat e poate saraci, dar totusi are oameni in jurul lui care il pot ajuta sa faca iar bani. Mai ales un fotbalist recunoscut international.

Regizorul a fost Gabriele Muccino, responsabil si pentru „The Pursuit of Happyness”, „Seven Pounds”, dar si multe alte filme italiene. El si-a facut treaba bine, „Mereu in offside” arata bine si este curat, dupa cum v-am spus si la inceput.

Povestea bat-o vina, ca despre ea vreau sa va spun acum. Se ia un fost fotbalist profesionist, care a ajuns la sapa de lemn si care incearca sa reintregeasca fosta lui familie. George Dryer (Gerard Butler), pentru ca despre el e vorba, s-a mutat in America pentru a fi mai aproape de fosta lui sotie, Stacie (Jessica Biel), care acum este evident cu altcineva. Din dragostea celor doi a iesit un baietel, Lewis (Noah Lomax), foarte simpatic, dar cu mici probleme de incredere.

Intamplator sau nu, Lewis face antrenamente de fotbal, iar antrenorul e penibil. Cum George este, intamplator sau nu, un fost super fotbalist, el este ales sa antreneze echipa de copii. George, fiind mai falit decat Grecia, accepta.

Nu stiu daca ati auzit de expresia „soccer mom”, dar este plin de astfel de exemplare in „Playing for keeps”. Patti (Uma Thurman), Denise (Catherine Zeta-Jones) si Barb (Judy Greer) intregesc randurile mamelor care isi lasa copiii la antrenamente si evident care se indragostesc de carismaticul (chiar e) George Dryer.

Dar, el s-a cumintit intr-un fel si nu vrea pe nimeni altcineva decat pe frumoasa Stacie. Pacat ca anturajul sau nu il lasa in pace. Lupta pentru recucerirea fostei sotii cat si a baiatului lor este draguta si se intersecteaza cu lupta asigurarii unui venit stabil. Iar cand alergi dupa doi iepuri, mori de foame.

Filmul este haios, nu e deranjant, are momente emotionante si este perfect de vizionat in weekend, cand nu vrei sa vezi vreun horror sau vreo actiune proasta. Din pacate totusi, nici nu atinge vreo coarda sensibila, decat la cei mai emotivi dintre voi si nici nu va ramane in istorie, cum a facut „Pursuit of Happyness”.

Autor: Eugen Vrabie

Vrei sa ne citesti in inbox?

Aboneaza-te acum si primesti un email cu noutati.

I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

Nu iti vom spama inbox-ul. Te poti dezabona oricand.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.