Costumul maro revine in tendinte – cum il asortezi?

brooks-brothers-1Anul 2013 este oficial dedicat ecranizarii cartii Marele Gatsby. Acest rol mult ravnit ii revine lui Leonardo DiCaprio care, dupa cum se stie, nu o sa ne dezamageasca. Acestea fiind zise, atat in fotografiile de pe platourile de filmarea ale peliculei “The Great Gatsby”, cat si pe catwalk, am putut vedea o revenire in tendinte a costumului maro.

In trecut, costumul maro era la fel de important pentru garderoba office, precum era si cel gri, insa el s-a pierdut de-a lungul timpului. Sezonul acesta il revedem in tendinte, fie intr-o nuanta inchisa, fie intr-una deschisa, lejera, de vara.marele-gatsby

Costumului maro i s-a zis mult timp NU, asta deoarece atragea atentia cand nu se dorea si era prea…retro pentru barbatul modern. Acum, el isi reia functia in garderoba barbatilor, iar un avantaj mare este faptul ca se potriveste la multe ocazii si cu multe timpuri de ten.

Desi revine in tendinte, multi sunt de parere ca aceasta culoare de costum trebuie sa ramana in afara biroului. Insa, asta nu inseamna ca trebuie sa te descurajezi, costumul maro este mult mai formal decat un simplu sacou negru, gri sau bleumarin.

Asadar, nu imi mai ramane decat sa iti recomand cateva idei stilistice:

  1. Costumul maro merge cel mai bine cu accesorii maro, in acelasi ton si, dupa cum ne arata Leonardo DiCaprio cu o camasa bleu si o cravata care are elemente mov.
  2. O alta combinatie de succes ar fi o camasa alba si un element roz, de preferat in cravata.
  3. O camasa crem si o cravata roz.
  4. Camasa bleu cu dungi albe si o cravata bleumarin este perfecta pentru un look demn de un dandy.

Vrei sa ne citesti in inbox?

Aboneaza-te acum si primesti un email cu noutati.

I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

Nu iti vom spama inbox-ul. Te poti dezabona oricand.6 thoughts on “Costumul maro revine in tendinte – cum il asortezi?”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.