Pineberry – camasi masculine pentru vara 2013

camasi-pineberry (4)Cu toate ca vara barbatii se axeaza mai mult pe tinutele lejere, unde tricoul polo este baza oricarei tinute, pentru cei care job-ul sau evenimentele de zi cu zi le cer o tinuta smart-casual, brand-ul romanesc Pineberry propune patru modele de camasi perfecte pentru vara 2013.

Vara aceasta poarta cu incredere culorile pastel, dar mai ales galben pal – culoarea soarelui, a nisipului si a…berii – in timpul liber. Pentru barbatii care isi cauta camasi noi pentru tinutele business, cu modelele bleu sau albastru nu ai cum sa dai gres.camasi-pineberry (3)Pentru mini colectia de primavara-vara Pineberry a optat pentru culori deschise (galben pai si bleu ciel), dar si materiale subtiri care sa faca placuta purtarea unei camasi chiar si la temperaturi mai ridicate.

Ei s-au jucat cu contraste viu colorate, reprezentative pentru acest sezon, insa le-au plasat discret la interior guler, manseta si fenta de nasturi, lasand la alegerea clientului daca sa le expuna sau nu. Prin urmare, aceste modele pot fi purtate atat la un costum, cat si la o tinuta smart casual.

camasi-pineberry (1)Brand-ul Pineberry pregateste si alte modele surpriza, de vara, spre sfarsitul lunii mai.

Pret recomandat: 100 RON.

Pentru ca isi doresc sa se ridice mereu la nivelul cerintelor clientilor, Pineberry lucreaza la imbunatatirea site-ului, astfel ca pentru inca 2 saptamani, clientii care doresc sa achizitioneze produsele Pinerberry vor fi rugati sa le scrie la adresa office@pineberry.ro. camasi-pineberry (2)

 

Vrei sa ne citesti in inbox?

Aboneaza-te acum si primesti un email cu noutati.

I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

Nu iti vom spama inbox-ul. Te poti dezabona oricand.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.