Pas du Tout, gotic masculin “made in RO”

pas-du-tout-7Daca esti in cautarea unor haine care spun o poveste, insa in acelasi timp prin simplitatea lor iti lasa personalitatea sa se afirma, atunci colectia primavara-vara, Pas Du Tout este perfecta. Pas du Tout este un brand romanesc cunoscut pentru hainele “dark” si avangardiste.

Madalina Dorobantu, creatoarea brandului, a lansat Pas Du Tout ca o amprenta unica pe piata din Romania, din imaginatie si din dorinta de a transforma visele in obiecte purtabile.

pas-du-tout-4Piesele Pas Du Tout sunt construite in linii minimaliste, nuante monocrome sau in degrade-uri fine, cu referinte discrete din zona goth. Materialele extrem de fine ca voalurile, permit expresia totala a corpului intrezarit prin transparenta fina a matasii, in timp ce materiale neconventionale precum hartia textila sau organza plastifiata vorbesc despre noi stiluri de viata, despre alternativ si razvratire.

Pas Du Tout se adreseaza atat femeilor, cat si barbatilor, iar in acest caz ultima colectie aduce o linie de creatii masculine, construita dupa principii simetrice. Barbatul Pas Du Tout se indeparteaza de zona superficialului, optand pentru tinute cool relaxate, cu un farmec usor tenebros.

pas-du-tout-3Sintetizand, design-ul avangardist, taieturile arhitecturale, linia minimalista si varietatea incredibila a texturilor si materialelor Pas Du Tout se impletesc cu jocuri abile ale senzualitatii traduse in texturi diafane, modele “second skin” sau structurate.

Colectia se gaseste pe: www.Molecule-F.com

Photo & Art Direction: Alina Negoita
Lighting Assistant: Edie Etem
Hair & Make-up: Diana Ionescu

Vrei sa ne citesti in inbox?

Aboneaza-te acum si primesti un email cu noutati.

I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

Nu iti vom spama inbox-ul. Te poti dezabona oricand.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.