Kenvelo si Lee Cooper, doua campanii “made in RO”

lee-cooper-2

Lucrurile sunt pe cale sa se schimbe in industria modei si tare ne bucuram cand vedem ce este vorba si despre industria din Romania. Pentru sezonul toamna-iarna 2013/2014, doua brand-uri ne fac cunostinta cu noile colectii prin intermediul unor campanii facute 100% in Romania.

Pentru toamna, mintile creative din spatele label-ului Lee Cooper s-au inspirat de energia, spiritul si modul de viata al generatiei tinere, iar pentru acestia au creat o campanie fresh. Pe langa deja clasicele piese vestimentare din denim, noul sezon aduce o colectie puternic inspirata de zona urbana, un look casual si relaxat.

kenvelo-4

Kenvelo nu ramane in urma, iar pentru noul sezon a pregatit un mix echilibrat de tinute sport – parte importanta a stilului Kenvelo, dar si piese smart-casual. Liniile curate si usor clasice se regasesc impreuna cu piesele colorate, bifandu-se astfel fiecare tendinta importanta a acestui sezon.

– Echipa campaniilor foto –

Fotograf – Quyen Mike
Modele – Lavinia Sima, Delia Tudose, Luana Codreanu (Dejavu Models), Aureliu Surulescu, Florin Sopcu pentru Lee Cooper/ Elena Voicu (Mandarina Models), Andreea Ciupitu, Alexandra Stanescu (One Models), Bogdan Craiu (MRA Models), Claudiu Mihai (Dejavu Models) pentru Kenvelo.
Make up – Alex Ifimov
Hair style – Ramona Ursan
Styling – Claudiu Andras

Vrei sa ne citesti in inbox?

Aboneaza-te acum si primesti un email cu noutati.

I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

Nu iti vom spama inbox-ul. Te poti dezabona oricand.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.