EGO Men’s Fashion Concept – colectia pentru toamna 2013

EGO_FW2013

Pentru toamna 2013, EGO Men`s Fashion Concept aduce un aer proaspat in garderoba gentlemanului contemporan, permitandu-i sa experimenteze noi asocieri de culori sau texturi, sa isi provoace imaginatia in crearea unei vestimentatii complexe, pentru ca, in final, sa se faca remarcat prin detalii captivante.

Cea mai eleganta piesa din arsenalul de toamna a unui barbat, sacoul, se regaseste in centrul colectiei. Multitudinea de imprimeuri, texturi  si nuanțe regasite pe sacourile din colectia EGO, ofera fiecarui barbat o infinitate de posibilitati de a combina piesele vestimentare in drumul sau catre un outfit elaborat. 

ego-1

Pantalonii statement, in culori si imprimeuri surprinzatoare, din lana, bumbac sau catifea, devin una din piesele de rezistenta ale garderobei masculine, pe cand vestele, purtate la costum sau intr-o tinuta smart-casual, sunt chiar si mai populare sezonul acesta.

In ceea ce priveste tendintele cromatice, in sezonul toamna-iarna sunt recomandate culorile pamantului, ale naturii in schimbare: de la nuante bogate de verde, la tonuri de oranj, bej sau visiniu, pana la maro sau gri.

ego-2

Cat despre imprimeuri, eternele carouri “Prince of Wales” se dovedesc nesperat de longevive, gasindu-se si anul acesta in colectiile marilor case de moda.  Piesele de inspiratie “military” revin in tendinte intr-un mod cu totul inedit, regasindu-se chiar in tinute elegante.  O alternativa a imprimeului camuflaj o constituie purtarea separata a culorilor ce intra in alcatuirea acestuia: verde, olive si kaki.

ego-3

Vrei sa ne citesti in inbox?

Aboneaza-te acum si primesti un email cu noutati.

I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

Nu iti vom spama inbox-ul. Te poti dezabona oricand.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.