Palarii masculine Royal Chapeau by Adriana Andreicut

Timp de citire: 1 minut

palarii-royal-chapeau (14)

Aseara, 14 noiembrie 2013, am luat parte la prezentarea primei colectii de palarii masculine Royal Chapeau. Mintea creativa din spatele celor 12 modele cu care vei face cunostinta mai jos, este Adriana Andreicut, iar cand aceasta ne-a oferit oportunitatea de a ne juca cu palariile, nu mai puteam de bucurie.

Prima colectie pret-a-porter de palarii a avut ca sursa de inspiratie eleganta si rafinamentul unor legende masculine, precum Alain Delon. Accesorii indispensabile pentru un gentleman, palariile au fost realizate din materiale fine precum matasea si fetrul de blana, si au fost produse in serie, in Republica Ceha.

Fotor1115180015Royal Chapeau s-a nascut din pasiunea Adrianei Andreicut pentru palarii si din dorinta de a oferi romanilor, tot mai mult aflati in cautarea unui stil individual, un accesoriu care sa le evidentieze personalitatea si sa scoata din monotonie orice tinuta.

„Palaria poate parea un accesoriu pretentios, insa, daca observam trendurile, ne dam seama ca este un element care aduce sarm individual in orice tinuta”, spune Adriana Andreicut.

Puternica influenta britanica se citeste in design-ul colectiei Royal Chapeau: eleganta clasica a liniilor simple si armonioase, care se transforma intr-un accesoriu-statement tocmai prin discretie si echilibru.

„De la un outfit extravagant, la unul sobru, de la streetwear la o tinuta formala, palaria este unul dintre putinele accesorii care se poate adapta. Aceasta este si ideea din spatele primei colectii Royal Chapeau: intr-o tara in care oamenii sunt tot mai dornici de a-si afirma stilul individual, dar adesea nu au curajul sa o faca, este nevoie de un accesoriu care pastreaza echilibrul intre liniile clasice si forta statement-ului sau.”, completeaza creatoarea.

Palariile din prima colectie Royal Chapeau au preturi cuprinse intre 180 € si 250 €. Acestea vor putea fi achizitionate din showroom-ul de pe Str. Mahatma Ghandi Nr. 3, sau online, de pe site-ul www.royal-chapeau.com.

Vrei sa ne citesti in inbox?

Aboneaza-te acum si primesti un email cu noutati.

I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

Nu iti vom spama inbox-ul. Te poti dezabona oricand.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.