EGO Men’s Fashion Concept lanseaza colectia „Urban Masterpiece”

ego-mens-fashion-concept (6)

Sezonul acesta, magazinul multibrand EGO Men’s Fashion Concept redefineste conceptul elegantei masculine lansand o noua colectie de costume made-to-measure. Aceasta a fost special creata pentru adeptii unei vestimentatii personalizate.

Colectia  “Urban Masterpiece”  s-a nascut din dorinta specialistilor EGO de a-si inspira clientii si de a-i informa cu privire la cele mai noi tendinte in materie de tesaturi si croieli. Profesionalismul cu care EGO si-a obisnuit clientii are la baza experienta celebrei case franceze Louis Purple in realizarea de costume ireprosabil croite.

ego-mens-fashion-concept (7)

Asa cum insasi denumirea colectiei sugereaza, la EGO realizarea unui costum facut pe comanda este un act de creatie la sfarsitul caruia se naste o vestimentatie desavarsita, remarcabila printr-un raport calitate-pret neegalat pe piata din Romania.

Desi extrem de confortabile si flexibile, costumele din aceasta colectie pastreaza liniile bine definite si structura riguroasa. Printre materialele folosite se remarca Dormeuil Dorsilk, un best-seller al liderului mondial in productia de tesaturi premium, dar si cele mai noi realizari ale casei Vitale Barberis Canonico.

  • Dormeuil Dorsilk este o tesatura fluida, obtinuta prin combinarea lanii de cea mai buna calitate cu matasea, imprumutand de la aceasta din urma stralucirea subtila si fluiditatea. Culorile deschise asociate carourilor dau un caracter modern, distinct intregii colectii.
  • Vitale Barberis Canonico se remarca astazi drept una din cele mai prestigioase si competitive marci din Italia, datorita calitatii materialelor si a cercetarii tehnologice continue. Combinatia de lana si mohair (84% lana, 14% mohair) este placuta la atingere si potrivita oricarei ocazii. Datorita mohairului, tesatura se sifoneaza mai greu, este mai racoroasa si usoara.

Astfel, arta crearii costumelor la comanda EGO reuneste trei caracteristici: confortul dat de materiale, constructia moderna, adaptata celor mai noi tendinte masculine si durabilitatea.  

Colectia se gaseste in oricare dintre magazinele EGO Men’s Fashion Concept : Bucuresti- Baneasa Shopping City si Bd. Lascar Catargiu nr. 2, Timisoara- Bd. Gen. Ion Dragalina nr. 24.

Vrei sa ne citesti in inbox?

Aboneaza-te acum si primesti un email cu noutati.

I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

Nu iti vom spama inbox-ul. Te poti dezabona oricand.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.