Fuyor, tricouri ce redefinesc emblemele autentice romanesti

fuyor2

Saptamana trecuta, mai exact pe 14 mai, s-a lansat oficial un nou brand romanesc de tricouri. Fuyor a luat cu asalt piata autohtona odata cu colectia “E cusut cu ata rosie”, dar si cu site-ul Fuyor.com, unde vei gasi peste 100 de stiluri diferite de tricouri.

In ultimii doi ani am simtit o revenire puternica a produselor ce ne duc cu gandul la neamul nostru. Iar mintile creative din spatele brand-ului Fuyor vor sa dea un exemplu. Sunt mandri de tara lor.

“Imbracam stilul cu istorie si autenticitate.”

fuyor

Cum a luat nastere Fuyor?

Raspunsul scurt ar fi ca a luat nastere din iubire pentru arta si istorie, dar si pentru ca se dorea un produs romanesc cu care, de ce nu, sa te mandresti peste hotare. Insa, fondatorul proiectului, Bogdan Vlad, ne-a povestit altceva.

Acesta a inceput proiectul la finalul anului trecut, mai exact in noiembrie, dorindu-si o schimbare de cariera. Insa, in acelasi timp, si-a propus sa urmeze un vis mai vechi, acela de a crea un produs care sa se remarce pe o nisa. Determinat si cu un plan bine gandit, acesta a pus bazele brand-ului al carui nume vine de la instrumentul popular de tors.

“Cu gandul la visul meu, primul element de branding a fost banda tricolora.”, asta deoarece in copilarie, sportiv fiind, Bogdan si-a dorit mereu un trening oficial al Romaniei, insa nu si l-a permis. “Am hotarat ca va aparea pe toate produsele, cat se poate de discret, de minim doua ori. Apoi am ales numele, impreuna cu artistul care face desenele pentru print-uri. Am avut de ales intre Crimee si Fuior.”, povesteste Bogdan Vlad.

fuyor3

Cum a fost inventat produsul Fuyor?

Intrebat nu de putine ori “crezi ca poti reinventa tricoul?”, Bogdan nu s-a lasat descurajat pentru ca exista o piata destul de dezvoltata. Tricouri nu poti avea niciodata prea multe. Iar tricoul Fuyor este diferit.

“Am creat o poveste. Fiecare tricou are un nume si ca descriere ii revine un citat celebru, iar pentru toate acestea, pretul mediu este de 40 de euro. Iese din tipar prin felul in care arata si nu este o eticheta sau o uniforma. Iar daca va deveni una, atunci sa fie una de care sa fii mandru si despre care ai ce spune.”, ne-a povestit Bogdan Vlad.

Tricoul Fuyor iese in evident datorita faptului ca este inspirat de elementele traditionale romanesti, este net superior calitativ, vine la pachet cu un mini fuior intr-un borcan fashion si o sa poata fi achizitionat cu un click din orice colt al lumii. Asta deoarece echipa Fuyor este pregatita pentru a lansa brand-ul si produsele la nivel international.

fuyor.com

Vrei sa ne citesti in inbox?

Aboneaza-te acum si primesti un email cu noutati.

I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

Nu iti vom spama inbox-ul. Te poti dezabona oricand.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.