Ghid de stil: Cum facem fata frigului in iarna 2014

moda-masculina-cum-putem-face-fata-frigului (1)

Tendinta “layering” nu este un concept nou. Ba mai mult, vei spune ca sa pui straturi peste straturi de haine pentru a nu dardai de frig nu este tocmai o tendinta. Iar aici iti vom spune ca gresesti. Descopera un nou ghid de stil despre cum facem fata frigului.

Orice barbat in pas cu moda trebuie sa stie ca se poate imbraca cu stil, chiar daca asta inseamna sa se infofoleasca. In plus, am putea spune ca am pus in practica aceasta tendinta inca din copilarie, cand trebuia sa ne ascultam parintii si sa ne imbracam bine, ca sa nu racim.

Iar daca vrei sa aducem tendinta pe plaiul mioritic, am putea afirma ca a fost inventat in Romania, cu mult mult timp in urma, odata cu Baba Dochia si cele 10 cojoace. Trecand la treburi mai serioase, layering-ul este arta de a purta mai multe straturi de haine si de a arata totusi bine.

Chiar daca nu are reguli stricte, layering-ul necesita totusi ceva timp de gandire in actul de creatie a outfitului potrivit. Avantajul cel mai practic al layering-ului este in mod cert confortul termic, mai ales in zilele friguroase. Dezavantajul ar fi legat de modul in care iti organizezi garderoba.

Ghid de stil cum facem fata frigului

moda-masculina-cum-putem-face-fata-frigului

  1. Vei avea nevoie si de lucrurile de vara, pe care alta data le puneai deoparte, pentru ca o prima regula e sa incepi cu lucrurile cele mai subtiri.
  2. Alege materiale naturale pentru acest prim strat, astfel incat sa te simti confortabil intreaga zi.
  3. Layering-ul inseamna sa alegi materiale si texturi diferite, dar toate ar trebui sa fie confortabile, cum ar bumbac, denim, jersey sau catifea.
  4. Eden Park propune in colectia toamna-iarna 2014 layere care contin tricouri si camasi din bumbac, pulovere din lana, veste cu blanita si jachete din jersey.
  5. Fiecare strat vizibil ar trebui sa fie o piesa care poate fi purtata individual.
  6. Poti alege layere de diferite culori, dar nu mai mult de 1 sau 2 culori puternice. O alta optiune poate fi un layering in tonuri diferite ale aceleiasi culori.
  7. Finalizeaza tinuta cu accesoriile potrivite, esarfe sau palarii, caciuli, manusi din piele si o geanta.
  8. Brandul La Martina mizeaza pe culori si propune rosu, violet sau galben pentru griul zilelor friguroare.

Optiunile sunt nenumarate, inspiratie sa fie.

O iarna cu stil si caldura sa ai!

Vrei sa ne citesti in inbox?

Aboneaza-te acum si primesti un email cu noutati.

I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

Nu iti vom spama inbox-ul. Te poti dezabona oricand.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.