Giorgio Armani lanseaza colectia EA7

giorgio-armani-lanseaza-colectia-ea7 (4)

In ultimii ani, sportul a inceput sa ocupe din ce in ce mai mult loc in viata oamenilor moderni, cu job-uri full time. Asa ca, designerii internationali precum Giorgio Armani au fost nevoiti sa creeze diverse optiuni vestimentare pentru cei care vor sa fie in pas cu moda, dar sa continue sa faca miscare.

Lansata in 2004, sub umbrela “imperiului de moda” Armani, linia EA7 poarta semnatura creatorului sau, designerul Giorgio Armani, al carui numar norocos este 7. O cifra reprezentativa pentru cei in cautarea adevarului si a misterelor vietii.

giorgio-armani-lanseaza-colectia-ea7 (3)

Giorgio Armani lanseaza colectia EA7

Focus-ul liniei sunt hainele sport si cele cu caracteristici tehnice, folosite in diverse activitati sportive. Insa, EA7 este completata si cu obiecte vestimentare casual, ce pot fi purtate zi de zi.

Odata cu venirea sezonului rece, haina din fas devin cea mai “dezirabila” piesa vestimentara din garderoba oricui. Este comoda, iti tine de cald si iti ofera libertatea de a practica activitati dinamice: de la simpla plimbare in parc, la jogging, urcat pe munte sau sporturi de iarna.

giorgio-armani-lanseaza-colectia-ea7 (2)

Adoptati de catre designeri, pantalonii de trening si hanoracele au castigat „teren” in ultimii ani si au fost introdusi in garderoba de zi cu zi a barbatilor cu stil. Realizate din fibre de bumbac organic, cultivat fara pesticide si folosind tehnologii revolutionare de imbunatatire a calitatii produselor, tricourile din linia EA7 pot fi purtate atat la sala, cat si in week-end.

De la tricouri, hanorace si pantaloni de trening, la haine de fas cu gulere din blana, incaltari si accesorii (genti, fulare, caciuli si manusi), toate sunt disponibile in magazinul Sport/Couture din Baneasa Shopping City.

Vrei sa ne citesti in inbox?

Aboneaza-te acum si primesti un email cu noutati.

I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

Nu iti vom spama inbox-ul. Te poti dezabona oricand.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.