Palarii Kristina Dragomir toamna 2014

palarii-kristina-dragomir-toamna-iarna-2014 (7)De mult timp o admiram pe Kristina Dragomir pentru palariile pe care le face, iar colectia toamna-iarna 2014/2015 nu este exclusa. Daca iti doresti un accesoriu care sa te faca vazut si apreciat pentru gustul indraznet, atunci aceste palarii sunt ceea ce ai nevoie.

Accesoriile ajuta barbatul modern sa iasa din anonimat sis a isi exprime personalitatea. Insa, palariile Kristina Dragomir te vor face sa simti ca esti pe un platou de filmare, la Hollywood, interpretand un erou.

palarii-kristina-dragomir-toamna-iarna-2014 (4)Palarii Kristina Dragomir toamna 2014

Palaria a depasit de mult stadiul utilitar, desi in acest sezon este binevenita, insa ea este un accesoriu important in registrul comunicarii non-verbale. Ea serveste la potentarea aspectului exterior devenind o extensie sofisticata a personalitatii.

Noua colectie de palarii a designerul Kristina Dragomir continua conceptul de arta purtabila abordat in ultimele colectii, contribuind la articularea unei imagini fantastice a palariei, posibila doar in contextul modei actuale. Transformarea calotei intr-un personaj e un exemplu elocvent al faptului ca o forma clasica poate fi reinterpretata si incontinuu deturnata.

palarii-kristina-dragomir-toamna-iarna-2014 (5)Colectia de palarii pentru toamna-iarna 2014/15 contine o multime de reconfigurari ale formei clasice. Forma palariei se simplifica si se reduce la un minim esential. Formele sunt eliberate de excesul de ornamente, punand in valoare mai bine arhitectura piesei, facand astfel ca palaria sa traiasca prin ea insasi.

“De cele mai multe ori, cand doresc sa imprim o anumita stare palariei, sunt permanent captata de detaliile ce construiesc ansamblul”, a dezvaluit designer-ul, Kristina Dragomir. In aceasta colectie s-au folosit o multime de detalii embosate din cultura consumerista – metafore ale cotidianului si ale insignifiantului reinvestit cu semnificatie.

palarii-kristina-dragomir-toamna-iarna-2014 (3)Ideea suprafetei embosate a plecat de la arta corporala africana, mai exact a tatuajelor gravate chiar pe piele, iar aceasta idee a decoratiunii corporale a fost transferata pe un suport textil permisiv. Astfel ca, palaria nu se mai „aseaza” pe cap, ci il reconfigureaza prin suprafete volumetrice.

Prin aceste noi posibilitati tehnice, s-a obtinut un alt tip de detaliu asupra materialelor, dezvoltandu-le tridimensional, iar palaria a putut fi manipulata in diferite versiuni de trompe l’oeil.

Colectia este disponibila pe Kristina Dragomir.

Credit Foto: Artistic direction Marian Pslie, Photo Iulian Nan, Model Ivan Claudiu Vlad, Mua: Alexandra Craescu

Vrei sa ne citesti in inbox?

Aboneaza-te acum si primesti un email cu noutati.

I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

Nu iti vom spama inbox-ul. Te poti dezabona oricand.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.