Pas du Tout prezinta Methodista, colectia pentru iarna 2015

pas-du-tout-prezinta-methodista (1)

Saptamana aceasta, brand-ul autohton, Pas du Tout, la carma caruia sta designerul roman Madalina Dorobantu, a dezvaluit Methodista, colectia pentru toamna-iarna 2014/2015. Methodista este o introducere in estetica minimalista, combinata cu atentia la detaliile ce marcheaza fiinta.

Cuvintele cheie ce definesc perfect universul colectiei sunt diafan, neopren, metodic, statement, structurat, casmir, singular, matase, broderie, blana, imaginatie, dimineata, noapte fara sfarsit, precizie, asimetrie, oglinda, transparenta, lux, emotiazilelor, si pas du tout.

pas-du-tout-prezinta-methodista (9)

Pas du Tout prezinta Methodista

Methodista este o silueta, o filozofie, un gand obsedant. Ea reprezinta practicarea metodica a stilului Pas du Tout in mod real sau ca proiectare a fiecaruia intr-un personaj absolut. Colectia vorbeste despre tine, iti propune o lume si, in acelasi timp, doreste sa iti inlature prejudecatile si pilonii vechilor concept estetice formate.

La nivel practic, Methodista este o colectie adresata femeilor si barbatilor in pas cu moda. Ea iti va oferi diferite obiecte vestimentare care vor face sa te afirmi in multi si, in plus, iti va lasa cale libera sa te joci cu piesele in diferite combinatii inedited pentru a-ti arata personalitatea.

Daca mai sus si in fotografii vei descoperi ca neoprenul este materialul care sta la baza acestor aparitii, nuante precum gri perlat, alb opac sau care reflecta lumina subtil si negru cu aspect de minereu, vin sa completeze volumetriile colectiei.

Vrei sa ne citesti in inbox?

Aboneaza-te acum si primesti un email cu noutati.

I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

Nu iti vom spama inbox-ul. Te poti dezabona oricand.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.