Antonio Banderas – pachete de sarbatori

Antonio-Banderas-pachete-de-sarbatori (2)

Nu stiu cati dintre voi v-ati plimbat prin magazine incepand cu finalul lunii noiembrie, insa daca v-a sarit in ochi cateva pachete de sarbatori semnate Antonio Banderas, acum venim cu mai multe detalii despre un cadou perfect pentru Craciun.

Linia de parfumerie Antonio Banderas este secretul seducatorului suprem, care intriga. Sarmant, cu o atitudine relaxata si naturalete in miscari, acesta cunoaste puterea unui zambet si transforma jocul seductiei intr-un moment intens de complicitate. Privirile care soptesc, spontaneitatea si senzualitatea ludica arunca vraji si subjuga.

Antonio-Banderas-pachete-de-sarbatori (1)

Antonio Banderas – pachete de sarbatori

Barbatul Antonio Banderas este alaturarea proaspata a spiritului degajat, indragostit de frumos si care nu se ia niciodata prea in serios. Este definit de magnetismul masculinitatii elegante, un barbat pentru care seductia este a doua natura. Imaginea celui puternic, care rade in fata provocarilor si care iubeste adrenalina.

Pachetele pentru sarbatori Antonio Banderas sunt prezente in urmatoarele variante: Blue Seduction Men, The Golden Secret, Mediterraneo, The Secret, Diavolo si Seduction in Black.

Pret recomandat: 39-107Ron

Antonio-Banderas-pachete-de-sarbatori (3)

Vrei sa ne citesti in inbox?

Aboneaza-te acum si primesti un email cu noutati.

I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

Nu iti vom spama inbox-ul. Te poti dezabona oricand.1 thought on “Antonio Banderas – pachete de sarbatori”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.