Florin Dobre – retrospectiva ultimilor 5 ani

florin-dobre-moda-masculina-1

Saptamana trecuta am avut placerea de a sarbatori retrospectiva ulimilor 5 ani a designer-ului roman, Florin Dobre. Iar cu aceasta ocazie, ti-am pregatit mai jos toate colectiile asupra carora si-a pus amprenta creatorul autohton.

In cele ce urmeaza vei descoperi evolutia colectiilor Florin Dobre, colectii care nu de putine ori au facut inconjurul Europei, fiind apreciate in Anglia si Franta. Acestea fiind zise: la multi ani si la mai multe.

Debut by Florin Dobre, colectia toamna-iarna 2010/2011

florin-dobre-moda-masculina-2

Designer-ul a vrut sa atraga atentia inca de la inceputul brand-ului si a reusit chiar cu colectia Debut, un mixt interesant, influentat de Marea Britanie si uniformele militare. In aceasta colectie se afirma tinutele „all black”, dar si o culoare indrazneata pentru garderoba masculina: roz.

Love the Punk by Florin Dobre, colectia primavara-vara 2011

florin-dobre-moda-masculina-3

Dupa colectia de debut a urmat una influentata de curentul punk. Vibe-ul englezesc ramane valabil si in Love the Punk, de altfel si tinutele “all black” evitentiate chiar cu ajutorul look-uri colorate si a imprimeurilor geometrice.

Once upon a time by Florin Dobre, colectia toamna-iarna 2011/2012

florin-dobre-moda-masculina-4

Dupa un an de la debut, Florin Dobre a continuat sa impresionez si sa socheze prin colectiile sale indraznete, care contureaza un personaj rebel. Colectia Once upon a time aduce elemente retro in look-uri moderne si nu tocmai usor de adoptat de barbatii moderni. Insa, se poate vedea o evolutie a stilului brand-ului, designer-ul incepand sa introduca mai multe elemente, materiale, imprimeuri.

We should all be a little incredible by Florin Dobre, colectia primavara-vara 2012

florin-dobre-moda-masculina-5

Florin Dobre isi continua evolutia cu cea mai complexa si colorata colectie de pana acum, We Should All Be a Little Incredible. Look-ul military, goth-punk a fost inlocuit acum de cel “bobo” (bourgeois-bohemian).

Descopera restul colectiilor Florin Dobre – retrospectiva ultimilor 5 ani

„Cand ma uit in urma si vad cat de mult am muncit si cat de multe am realizat, sunt foarte mandru si foarte bucuros.” – Florin Dobre

Foto: TheStoryalist

Vrei sa ne citesti in inbox?

Aboneaza-te acum si primesti un email cu noutati.

I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

Nu iti vom spama inbox-ul. Te poti dezabona oricand.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.