Nivea Men prezinta “Barbati si cadouri neinspirate”

nivea-men-barbati-si-cadouri-neinspirate

FCB Bucharest lanseaza pentru prima oara in Romania o campanie in format .gif cu scopul de a promova un brand de cosmetic pentru barbati. Campania “Barbatii si cadourile neinspirate” isi propune sa aduca in atentia consumatorilor cadourile de sarbatori destinate barbatilor, special create de NIVEA MEN.

Conceptul creativ al campaniei a fost generat pornind de la faptul ca este o adevarata provocare sa faci barbatilor cadouri masculine, de care sa se bucure si care sa le fie de folos. Aflati in situatia de a primi un cadou neinspirat, barbatii devin creativi si gasesc cadoului o utilitate uneori de-a dreptul hilara.

Nivea Men prezinta “Barbati si cadouri neinspirate”

Astfel, prin intermediul campaniei “Barbatii si cadourile neinspirate”, FCB Bucharest expune o serie de situatii amuzante in care sunt surprinsi barbatii ce primesc un cadou nepotrivit, transformate ulterior in executii de tip .gif.

“Gif-urile sunt pastile de entertainment cu umor comprimat. Pentru mediul digital, gif-urile sunt ca one-liner-ele din stand-up comedy. Usor de difuzat, usor de impartit si, nu in ultima instanta, usor de facut. In plus, nu a mai facut nimeni o campanie de gif-uri pe la noi si din cate am vazut pana acum, lumea le-a primit chiar foarte bine”, spune Claudiu Dobrita, Director de Creatie FCB Bucharest.

Campania promoveaza pachetele de sarbatori dedicate barbatilor de la NIVEA MEN ca fiind cea mai potrivita idee de cadou pentru o persoana de sex masculin. Aceasta este activa pana de Craciun, in mediul online, iar tu poti vizualiza intreaga serie de gif-uri pe pagina dedicata campaniei.

 

Vrei sa ne citesti in inbox?

Aboneaza-te acum si primesti un email cu noutati.

I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

Nu iti vom spama inbox-ul. Te poti dezabona oricand.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.