Sarbatoreste Ziua Nationala a Romaniei cu Braiconf

sarbatoreste-ziua-natioanala-a-romaniei-cu-braiconf (2)Braiconf, cel mai vechi si mai cunoscut producator de camasi din tara, sarbatoreste Ziua Nationala a Romaniei printr-o editie aniversara, dedicata tricolorului. Camasa “La multi ani, Romania!” este un produs special, realizat in numar limitat, 60 de exemplare.

Aceasta are pe mansete o broderie realizata in trei culori, rosu, galben si albastru, stilizata sub forma unor “margele”, asa cum denumea Constantin Brancusi elementele care compuneau Coloana Infinitului. Astfel, Braiconf se alatura sentimentului national, iar fiecare exemplar este insotit de un Certificat de Autenticitate si de numerotare individuala.

Sarbatoreste Ziua Nationala a Romaniei cu Braiconf!

Baiconf – camasa “La multi ani, Romania!”

Conceputa din tesatura cu fir dublu rasucit din bumbac egiptean, si produsa de compania Thomas Mason, parte a grupului Albini, cel mai mare producator european, aceasta camasa este extrem de rezistenta, cu o calitate foarte ridicata.

La conceperea acestei camasi au lucrat nu mai putin de 36 de persoane, 36 de perechi de maini care au desavarsit, prin pricepe si pasiune, rezultatul pe care il vedeti in imagini – un produs care transmite cel mai bine valorile Braiconf – calitate si experienta

Prin acest proiect special, Braiconf doreste sa rememoreze data de 1 Decembrie, ziua in care poporul roman a devenit mai puternic, ziua in care vocile tuturor romanilor s-au unit intr-una singura. Este momentul in care, mai mult ca in oricare alta zi din an, suntem mandri ca apartinem acestui popor si de ceea ce au realizat inaintasii nostri.

sarbatoreste-ziua-natioanala-a-romaniei-cu-braiconf (1)

Braiconf – o istorie de 65 de ani

Camasa “La multi ani, Romania!” este cea care deschide seria de evenimente ce va urma in anul 2015, evenimente prilejuite de faptul ca Braiconf implineste anul viitor 65 de ani, moment in care isi va reafirma statutul de lider al pietei de profil din Romania.

Istoria Braiconf a inceput in anul 1950, atunci cand, la Braila, au fost puse bazele companiei care a devenit, in zilele noastre, cel mai important creator de camasi din Romania. Acum aproape 65 de ani, pasiunea si profesionalismul unor oameni s-au impletit cu nevoia de a avea un producator puternic, menit sa asigure necesarul pietei interne, dar si posibilitatea de a exporta un produs de o calitate remarcabila. Tot parcursul companiei Braiconf a condus la statutul pe care il are astazi – acela de cel mai vechi si mai mare producator de camasi din Romania.

Vrei sa ne citesti in inbox?

Aboneaza-te acum si primesti un email cu noutati.

I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

Nu iti vom spama inbox-ul. Te poti dezabona oricand.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.