Adidas si Simona Halep lanseaza tricoul Halepeño

adidas-si-simona-halep-lanseaza-tricoul-halapeno (2)

Adidas lanseaza in premiera editia limitata de tricouri adidas Halepeño, consolidand colaborarea dintre companie si jucatoarea de tenis Simona Halep. Colaborare care a debutat prin semnarea parteneriatului in vara anului 2014.

Design-ul tricourilor celebreaza stilul iute de joc al tenismenei, cu serve puternice si rapide, pentru care aceasta a primit porecla “Halepeño”. Denumirea este un joc de cuvinte intre ardeii iuti jalepeño si numele jucatoarei de tenis.

adidas-si-simona-halep-lanseaza-tricoul-halapeno (1)

Adidas si Simona Halep lanseaza tricoul Halepeño

Porecla i-a fost data de catre Brad Gilbert, fostul antrenor al lui Andre Agassi, in timpul turneului Roland Garros de anul trecut, cand sportiva romanca a ajuns in finala. Simona Halep este mandra de acest tricou, motiv pentru care a facut si fotografia de mai sus.

Nationalitatea Simonei este si ea reflectata pe tricou. Astfel, brand-ul international a redat steagul Romaniei pe conturul celor trei ardei iuti.

Tricourile #halepeño sunt disponibile in reteaua de magazine adidas din Romania in variant pentru femei si barbate. Pret recomandat: 137 de lei.


Simona Halep este o jucatoare de tenis, numarul trei in lume, nascuta pe 27 septembrie 1991. Aceasta a intrat in topul celor 50 cei mai buni jucatori de tenis in 2012, in topul celor 20 cei mai buni in 2013, iar in top 10 la inceputul anului 2014.

Vrei sa ne citesti in inbox?

Aboneaza-te acum si primesti un email cu noutati.

I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

Nu iti vom spama inbox-ul. Te poti dezabona oricand.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.