Adidas Originals si Kanye West prezinta colectia Yeezy Season I

?????????

Weekendul acesta toata lumea a vorbit despre cea mai recenta lansare Adidas Originals si Kanye West. Pentru sezonul toamna/iarna 2015, rapperul si brand-ul sus numit dezvaluie o propunere indrazneata: YEEZY SEASON 1.

Iar asta inseamna o colectie ce cuprinde articole vestimentare si pantofi cu un design ce pune accent pe universalitate si atemporalitate. Descrisa de Kanye West ca fiind o linie vestimentara ”bazata pe solutii”, cu piese ce definesc un stil adaptat ritmului alert al vietii contemporane. “Nu-mi doresc ca hainele sa fie viata,” declara el. “Imi doresc ca haine sa sustina viata.”

?????????

Facand parte din New York Fashion Week, chiar inainte de All-Star Weekend, conceptul de prezentare a fost conceput de Kanye West in colaborare stransa cu renumitul artist contemporan, Vanessa Beecroft. Inainte de a intra in locatie, invitatii au fost dusi intr-o incapere slab luminata, unde 9 randuri de modele ii asteptau nemiscate.

Pe masura ce luminile cresteau in intensitate, fiecare rand de modele inainta, oferind audientei o imagine de amsamblu asupra colectiei. Printe invitati s-au numarat Beyoncé, Jay-Z, Kim Kardashian West, Rihanna, Drake, Justin Bieber, P. Diddy, Kris Jenner, Kendall Jenner, Khloe Kardashian, Anna Wintour, Russell Simmons, Big Sean, Pete Wentz, Alexander Wang, Gia Coppola, Hailey Baldwin, si sportivii adidas, John Wall si Von Miller.

adidas-kanye-west (1)

“Wolves”, o piesa nelansata de pe viitorul album de studio al lui Kanye a completat punctul culminant al prezentarii. Prin aceasta colectie, scopul lui West este sa-i absolve pe consumatori de stresul alcatuirii outfit-ului zilnic, prin crearea unei linii de piese basic, din materiale de calitate, care pot fi combinate in nenumarate moduri – ”precum Lego,” afirma artistul.

Pentru designer, acest lucru se traduce in piese vestimentare confortabile si nepretentioase pentru ”un cuplu modern mereu in miscare,” piese care pot fi purtate de la sala de fitness, pana la birou, spre aeroport si oriunde intre aceste locuri. “Mi-am dorit ceva care sa exprime atat New York, cat si Paris sau Tokyo sau Santa Barbara sau Chicago –  universal si simplu.”

Vrei sa ne citesti in inbox?

Aboneaza-te acum si primesti un email cu noutati.

I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

Nu iti vom spama inbox-ul. Te poti dezabona oricand.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.