Einer Bags – brand romanesc de genti si accesorii

Einer Thy_1

Saptamana aceasta am avut placerea vizuala si tactila de a face cunostinta cu gentile si accesoriile „made in RO”, Einer Bags. Acest nou brand pe piata din Romania a luat nastere din pasiunea si dragostea pentru traditia romaneasca de prelucrare a pielii.

“Decizia de a lansa un brand 100% romanesc de genti si accesorii din piele s-a bazat, in primul rand, pe o nevoie personala de a detine accesorii din piele, de o calitate foarte buna, la un pret decent.”, spune Mihnea Jurca, fondatorul Einer Bags – brand romanesc de genti si accesorii.

Romanian Rooted Leather Goods

Einer Dweller

Einer Bags se adreseaza persoanelor ce apreciaza eleganta prin simplitate si calitate. Prima colectie cuprinde produse realizate din piele naturala mata, de culoare gri antracit si maro. Gentile Einer se pliaza perfect pe un stil casual-chic, business, smart casual si ofera eleganta, comoditatea si durabilitatea unui accesoriu clasic, de calitate.

Fiecare geanta sau accesoriu Einer este realizat manual, din piele 100% naturala si prelucrata o singura data pentru a se pastra aspectul natural al acesteia. Produsele sunt create in serii limitate, fiecare model fiind unic.

Einer Waft

Colectia-capsula include genti, portofele, port-carduri si port-stilouri. Iar geantile Einer pot fi purtate atat in mana, cat si pe umar sau pe o parte a corpului, reusind sa scoata din anonimat orice tinuta.

Prin gentile si accesoriile create, Einer Bags scoate in evidenta cel mai de pret atu al fiecaruia dintre noi: personalitatea. Brand-ul Einer Bags vorbeste despre clasic, eleganta contemporana si se adreseaza oamenilor pasionati de bon-ton, care vor sa impresioneze prin simplitate.

Pentru mai multe informatii despre brand-ul Einer vizitati site-ul oficial.

Vrei sa ne citesti in inbox?

Aboneaza-te acum si primesti un email cu noutati.

I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

Nu iti vom spama inbox-ul. Te poti dezabona oricand.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.