Louis Purple, primul magazin in Bucuresti

louis-purple-bucuresti (6)

Saptamana aceasta a avut loc deschierea oficiala a primului magazin Louis Purple din Bucuresti, dupa Iasi si Timisoara. Brand-ul isi propune sa ofere costume de cea mai buna calitate, la preturi corecte, in magazine retail inovatoare.

Creatiile Louis Purple vin in intampinarea celor mai exigente preferinte vestimentare. Ele sunt fabricate in Romania, folosind procese tehnologice ce imbina cu succes traditia si tehnologia de ultima ora. Astfel, se obtin finisaje de inalta finete.

louis-purple-bucuresti (2)

Parteneriatele pe termen lung stabilite cu tesatorii prestigioase, cum ar fi Vitale Barberis, Reda sau Dormeuil, ofera posibilitatea de a oferi clientilor tesaturi premium la preturi accesibile. Insa, proiectul de retail al Louis Purple se va concentra intotdeauna pe client si pe experienta pe care acesta o are in magazin.

Timpul barbatului modern este pretios, de aceea cei mai buni stilisti Louis Purple au selectat cele mai potrivite produse, pentru a oferi tinute complete, adaptate oricarei nevoi vestimentare. Gama de produse ready-to-wear Louis Purple include atat articole din gama business sau smart casual, cat si atat de necesarele tinute de ceremonie, gata de a fi purtate direct din magazin, intr-o varietate exceptionala.

louis-purple-bucuresti (7)

Zona de made-to-measure a magazinului, va oferi clientului sofisticat exact ceea ce cauta de foarte mult timp. Posibilitatea de a-si exprima stilul cum isi doreste. Acesta are la dispozitie peste 18000 de combinatii, cu posibilitatea de a alege tipul de tesatura, croiala, rever si buzunare, butoniere si nasturi, detalii care impreuna fac unica fiecare piesa din garderoba.

Folosind ultima tehnologie de scanare 3D a intregului corp, procesul de masurare a clientului se reduce de la 30 de minute la 5 minute. Fiecare dimensiune este stocata in sistemul informatic integrat, generandu-se astfel profile digitale pentru fiecare client.

Louis Purple, primul magazin in Bucuresti se gaseste intr-o frumoasa vila monument istoric, de pe Lascar Catargiu, nr. 2.

Vrei sa ne citesti in inbox?

Aboneaza-te acum si primesti un email cu noutati.

I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

Nu iti vom spama inbox-ul. Te poti dezabona oricand.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.