Pas Du Tout toamna-iarna 2015/2016 ANTIPRACTICE

moda-masculina-pas-du-tout (6)

Pas Du Tout toamna-iarna 2015/2016 ANTIPRACTICE exploreaza lumea fragila si imprevizibila a manifestelor tacite, demonstrand cu argumente vizuale firesti ca estetica si integrarea acesteia in moda este un demers util si relaxat, dar plin de forta subliminala.

Principalele trasaturi ale noii colectii sunt marcate de o baza-manifest, ce-si propune sa redea privitorului o mica parte din lumea revolutiilor estetice. Au fost folosite elemente obligatorii ale unui astfel de demers: ochii si chipul, mana care militeaza, dar si pancartele reinterpretate ca simple mesaje expuse pe piele.

moda-masculina-pas-du-tout (8)

Piesele vestimentare Antipractice se incadreaza perfect in linia dictata de prezentul pe care-l traim. Astfel, pe catwalk au putut fi vazute tinute androgine, pantaloni minimalisti, pulovere si paltoane supradimensionate si geci din piele.

“Tot ce mi-am propus cu aceasta colectie a fost sa redescopar firescul. Am vrut sa arat ca moda este o unealta care manuita corect si coerent, poate sa te ghideze spre o poveste din care sa nu-ti mai doresti sa iesi. Manifestele sunt de mai multe feluri, la fel si interpretarile unui mesaj. Cred in demersuri artistice sincere si bine sustinute. Sper sa va placa tot ce am gandit, pentru ca vine din suflet, din sertarul cu fericire.”, Madalina Dorobantu.

Descopera in galeria foto de mai jos propunerile designer-ului pentru acest sezon.

Foto: Iulian Nan

Vrei sa ne citesti in inbox?

Aboneaza-te acum si primesti un email cu noutati.

I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

Nu iti vom spama inbox-ul. Te poti dezabona oricand.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.