Adidas Futurecraft prezinta procesul de gravare

moda-masculina-adidas-future-craft (2)

Al doilea capitol al seriilor Futurecraft prezinta noua incaltaminte exclusivista Originals Superstar Leather. Adidas Futurecraft prezinta procesul de gravare, o combinatie revolutionara a procesului de fabricare de inalta tehnologie cu materialul traditional, prin care partea superioara a pantofului nu va avea nicio cusatura.

Noua tehnologie asigura flexibilitate, suport si confort folosind o singura bucata de material. Folosind o tehnica speciala de gravare, aplicata in mod traditional componentelor din metal, polimer si rasina, in productia industriala, Futurecraft Leather transforma un material ce respecta traditia brandului intr-un material pentru cea mai performanta incaltaminte.

Futurecraft Leather este dovada potentialului pe care adidas il are de a croi pielea mai precis ca niciodata si de a se mula pe nevoile individuale, creand astfel pantofi care se ajusteaza perfect pe geometria piciorului. Partea superioara a pantofului dintr-o singura bucata de piele gravata pe diferite grosimi, asigura flexibilitate si stabilitate in punctele cheie.

Procesul digital de gravare rezuma totul la un produs dintr-o singura bucata de piele, ce imbina tehnologia de ultima generatie cu avantajul de a reduce drastic utilizarea adezivilor. Acest proces unic ofera atletilor oportunitatea de a avea incaltaminte personalizata din piele, care poate fi confectionata pentru fiecare in parte, in timp real, din piele la alegere.

moda-masculina-adidas-future-craft (1)

“Futurecraft Leather reprezinta dorinta de a crea ceva nou, unic, neobisnuit. adidas, Alexander si Joachim s-au reunit datorita pasiunii de a crea si a relatiei speciale pe care o au cu pielea. Procesul digital automat de gravare ne permite sa fortam limitele dexteritatii, oferind o noua forma si o noua functie unui material emblematic. Nu pot sa gasesc un mod mai bun de a sarbatori cea de-a 45-a aniversare a colectiei Superstar,” a declarat Paul Gaudio, Creative Director in cadrul adidas.

Aceasta initiativa va continua sa se dezvolte in urmatoarele sase luni prin conceperea unor inovatii in design de ultima generatie, sprijinind astfel ambitia brandului adidas de a fi numarul unu in industria bunurilor sportive.

Vrei sa ne citesti in inbox?

Aboneaza-te acum si primesti un email cu noutati.

I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

Nu iti vom spama inbox-ul. Te poti dezabona oricand.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.