NIVEA MEN Active Clean Sampon, un produs eficient

moda-masculina-nivea-men (1)

Barbatii adevarati nu se tem de provocari, oricat ar fi de dificile si de ce sa nu o recunoastem, nu tocmai curate. Ei au uneltele potrivite pentru a face fata oricarei situatii, iar cand treaba devine murdara, NIVEA MEN le vine in ajutor cu o solutie extrem de eficienta: carbunele activ.

NIVEA MEN lanseaza cea mai recenta inovatie: NIVEA MEN Active Clean, primul sampon care contine carbune activ, ingredient ce atrage murdaria ca un magnet!

moda-masculina-nivea-men (2)

NIVEA MEN Active Clean Sampon contine o formula inovatoare cu extract de carbune activ, ce elimina impuritatile si ofera o ingrijire eficienta, fara sa irite scalpul. Recunoscut pentru puterea de curatare si purificare, carbunele activ nu este utilizat doar in gospodarie sau in domeniul medical, ci a devenit ingredientul vedeta al noului sampon NIVEA MEN Active Clean.

In functie de nevoile tale, incearca samponul NIVEA MEN care ti se potriveste cel mai bine. Cu un nou design 100% masculin, special creat pentru barbatii adevarati, sampoanele NIVEA MEN curata in profunzime si rezolva orice situatie de murdarie.

Vrei sa ne citesti in inbox?

Aboneaza-te acum si primesti un email cu noutati.

I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

Nu iti vom spama inbox-ul. Te poti dezabona oricand.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.