Profructta: sucuri naturale facute in Romania

Profructta: sucuri naturale facute in Romania

Profructta este un brand romanesc, nascut la Campulung Muscel, care se ocupa sa aduca in casele urbane sucuri autentice de la sat. Sucurile naturale Profructta sunt facute din fructe si legume, dupa selectarea roadelor care indeplinesc criteriile de calitate.

Pe langa calitatea produselor naturale, fara alte adaosuri, sucurile vin inbuteliate in sticle de sticla speciale care pastreaza proprietatile roadelor. Astazi de dimineata si noi am putut degusta din roadele Profructta: sucuri naturale facute in Romania, dar mai multe in continuare.

Satul romanesc a fost intotdeauna un spatiu mitic pentru care roadele pamantului sunt darul acestuia pentru taranul care il asculta. Liviu Rebreanu spunea ca pentru taran pamantul este “o fiinta vie”.

Sucurile naturale Profructta sunt 100% naturale, obtinute din fructe ca mere, pere, visine, cirese, fructe de padure si legume de categoriile I si a II-a, atent selectionate, presate la rece, pasteurizate scurt la 82 grade Celsius pentru a pastra vitaminele si mineralele benefice pentru o alimentatie curata si o dezvoltare armonioasa.

In fabrica de la Campulung Muscel, dotata cu tehnologie de ultima generatie, sucurile naturale sunt imbuteliate in ambalaje de sticla care sunt inerte din punct de vedere chimic fata de produs si nu modifica gustul acestuia. Sticla este un material impermeabil si reciclabil.

Sucurile Profructta pot fi gasite in hypermarketurile Cora, patiseriile Paul, Restaurant DaDa, Farmaciile 2na, Camera din fata, in anumite sali de fitness si spauri, dar si in alte locatii de tip cafenele sau cluburi.

Pret recomandat: intre 6-12lei

Vrei sa ne citesti in inbox?

Aboneaza-te acum si primesti un email cu noutati.

I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

Nu iti vom spama inbox-ul. Te poti dezabona oricand.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.