Mechanic: Resurrection – Mecanicul 2

Mechanic: Resurrection – Mecanicul 2

Mechanic: Resurrection – Mecanicul 2 il readuce pe marile ecrane pe Jason Statham intr-un film clasic de actiune, care se lasa cu scene haioase si crime pe masura. Iar pentru ca el nu poate sa joace singur, il insoteste frumoasa Jessica Alba, iar Tommy Lee Jones are un rol care sigur iti va pune zambetul pe buze.

Regizorul Dennis Gansel face ca cele aproape doua ore sa treaca relativ rapid, dar este vorba despre un film cu Jason Statham pana la urma. Gandeste-te la locatii spectaculoase, motociclete, vapoare si piscine suspendate, iar filmul nu te va lua complet prin surprindere.

Distribuit de Freeman – premiera 26 august

Mechanic: Resurrection – Mecanicul 2

Pentru fanii primului Mecanic din 2011, Arthur Bishop nu a murit si o duce binisor in Rio, Brazilia. Bineinteles, un om de seama lui nu doarme niciodata cu ambii ochi inchisi, dar totusi crede ca trecutul de criminal a ramas in urma.

Insa, intr-o zi frumoasa de vara, isi lasa barca in port si incepe oficial filmul. O scena destul de promitatoare cu o bataie cum ne-au obisnuit si Bruce Willis sau Jackie Chan. Asta il face sa realizeze ca acoperirea sa a fost dezvaluita si isi ia talpasita.

Mechanic: Resurrection – Mecanicul 2

Ajuns pe alt continent, in frumoasa Thailanda, trecutul vine dupa el datorita camerelor globale care faciliteaza recunoasterea faciala. Dusmanul din trecut ajunge astfel usor la el, ii rapeste partenera de moment, iar Jason este obligat sa faca inconjurul lumii pentru a comite trei crime aproape imposibile si, in plus, sa para ca a fost un accident.

Jason Statham reuseste sa faca un rol memorabil din Mecanicul. Insa filmul si chiar seria lasa de dorit. Scenariul este de multe ori exagerat, iar scenele nu se pupa, dialogurile sunt la mintea gainii, iar finalul este previzibil.

Cu toate acestea, filmul merita vazut intr-o seara cand nu ai alte planuri. Este actiune, este putin haz si este o scena fantastica cu o piscina suspendata pe care trebuie sa o vezi. Invierea mecanicului a fost facuta de dragul de a mai scoate ceva rapid si se vede.

Vrei sa ne citesti in inbox?

Aboneaza-te acum si primesti un email cu noutati.

I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

Nu iti vom spama inbox-ul. Te poti dezabona oricand.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.