War Dogs – Tipii cu arme

War Dogs – Tipii cu arme

Carismaticul grasan Jonah Hill revine pe marile ecrane alaturi de Miles Teller, un actor al noii generatii, in pelicula War Dogs – Tipii cu arme. Timp de aproximativ doua ore vei descoperi o poveste adevarat si fascinanta a doi tipi de 20 de ani care se trezesc milionari peste noapte.

La carma regizorala il intalnim pe Todd Phillips, cunoscut si pentru trilogia “The Hangover”. Iar daca stii despre ce este vorba, atunci nu are sa te surprinda aparitia fulger a lui Bradley Cooper. Este a patra oara cand cei doi lucreaza impreuna.

Distribuit de Freeman – premiera 19 august

War Dogs – Tipii cu arme

Dupa cum spune si titlul War Dogs – Tipii cu arme are legatura cu razboiul, dar cu partea economica a lui, fara a pune piciorul pe campul de lupta. David Packouz, personajul interpretat de Miles Teller, este un maseur care castiga 75$/ora si care urmeaza sa devina tata, deci are nevoie de o investitie cu cap, nu cu cearsafuri.

Aici intervine Efraim Diveroli, personajul lui Jonah Hill, un fel de „ceafa-lata” care le are cu armele. Cei doi isi alatura fortele si astfel dezvolta o afacere intr-un birou obscur din Miami. Daca nu ar fi avut aspiratii mari, ar fi lucrat discret si cu succes ca mici intreprinzatori pentru armata americana.

War Dogs – Tipii cu arme

Insa, au profitat cum au putut de aceasta initiativa guvernamentala cunoscuta de putini oameni, au invartit sume colosale si au inceput sa aspire la mai mult prea devreme. Dar, ce este drept, o viata luxoasa si extravaganta nu este usor de intretinut, iar cand totul pare sa iti fie servit pe tava, la 20 de ani, intinzi mana.

Cu toate acestea, experienta isi spune cuvantul, iar lucrurile au o usoara tendinta sa scape de sub control cand este vorba despre 300 de milioane de dolari, Pentagon, si un contract cu armata afgana. Astfel, rapid, cei doi amici incep sa aiba probleme cu distribuitorii, cu autoritatile, cu partenerii externi, dar, mai ales, intre ei.

War Dogs – Tipii cu arme

Pelicula War Dogs – Tipii cu arme este buna, iar actorii au dat tot ce pot, fara sa distraga atentia de la firul povestii. Insa, daca te astepti la o comedie, alunga acest gand inainte de a pasi in sala de cinema.

Filmul propune un umor absurd, cand te gandesti ca este inspirat de o poveste adevarata. Statul american a fost inselat foarte usor de doi tipi de 20 de ani si asta in urma cu vreo 8 ani, nu 80. Este un proiect perfect pentru o amiaza lenesa pe final de vara este un film despre visul american.

P.S. A fost filmat si in Romania, asa ca asteapta-te la cateva cadre cunoscute.

Vrei sa ne citesti in inbox?

Aboneaza-te acum si primesti un email cu noutati.

I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

Nu iti vom spama inbox-ul. Te poti dezabona oricand.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.