Sully: Miracolul de pe raul Hudson

Sully: Miracolul de pe raul Hudson

Carismaticul Tom Hanks revine pe marile ecrane in filmul biografic Sully, regizat de alt greu de la Hollywood, Clint Eastwood. Timp de o ora si jumatate vei strange din dinti, vei rasufla usurat si vei incepe sa iti pui intrebari si sa ai dubii odata cu povestea adevarata a pilotului Chelsey Sullenberg.

Sully a devenit erou national peste noapte odata ce a dus la bun sfarsit miracolul de pe raul Hudson din New York. Acesta a pilotat fortat in apa un avion de linie, Airbus A320, o cursa interna, in ianuarie 2009, salvand viata a 155 de pasageri. Iar daca esti familiar cu istoria Americii si avioanele, stii ca nu toate povestile au avut un final fericit.

Distribuit de Freeman – premiera 9 septembrie

Sully: Miracolul de pe raul Hudson

In data de 15 ianuarie 2009, lumea s-a oprit in loc cand stirile despre prabusirea unui avion in America au facut inconjurul globului. Insa, de data aceasta, capitanul aeronavei a reusit imposibilul datorita cunostintelor sale tehnice in materie de aviatie.

Dar niciun bine nu ramane nepedepsit, este o vorba din popor. Iar filmul, bazat pe cartea scrisa de Sully, “Highest Duty”, ne arata povestea nespusa din spatele minunii. Astfel, facem cunostinta cu sefii sai care vor, chipurile, sa afle adevarul, insa sunt, de fapt, in cautarea unui tap ispasitor.

Sully: Miracolul de pe raul Hudson

Se putea oare sa reactioneze altfel Sully? Bineinteles. Dar oare mai putea salva cei 155 de oameni? Asta poti afla doar mergand sa vezi filmul. Iar dupa ce il vei vedea nu ai cum sa te mai urci intr-un avion fara sa iti aduci aminte de emotiile trezite de Sully.

In plus, vei dori sa fii atat de norocos ca avionul in care esti si care a fost luat in plin de un stol de pasari sa fie pilotat de un Sully cu capul pe umeri, care nu fuge de responsabilitati sau riscuri care iti pot salva viata. Sa pilotezi un avion urgent intr-un rau nu avea cum sa fie vazut de toata lumea ca un miracol, dar tehnologia nu o sa bata niciodata reactiile umane.

Sully: Miracolul de pe raul Hudson

Sully este un film dramatic si emotionant, unde personajul principal este cel mai dezvoltat. Insa, este un film scurt si nici acesta nu avea cum sa fie portretizat perfect. Iar Aaron Eckhart aduce de cateva ori putin haz in aceast proiect biografic.

Este pelicula perfecta pentru a comemora cei 15 ani care au trecut de la atacul terorist din data de 11 septembrie 2001. Si se adeseaza tuturor pentru ca de la sotii la mame, de la piloti la pasageri, de la tineri la viitori pensionari, toata lumea va empatiza cu drama lui Sully. Este interesant sa vezi cum oricine isi poate pierde increderea in sine in astfel de situatii, cand lumea te vede un erou, iar ceilalti un nechibzuit. Sa fie oare vorba despre eroare umana?

Save

Vrei sa ne citesti in inbox?

Aboneaza-te acum si primesti un email cu noutati.

I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

Nu iti vom spama inbox-ul. Te poti dezabona oricand.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.