Why Him/De ce el? – cu James Franco

Why Him/De ce el? – cu James Franco

James Franco si Bryan Cranston revin pe marile ecrane cu o comedie pentru toata familia, chiar si pentru adolescentul rebel. Daca Bad Santa 2 nu ti-a starnit interesul sezonul acesta pentru sarbatori, Why Him? sau De ce el? cu siguranta o va face.

In regia lui John Hamburg cu prezenta incantatoare a lui Zoey Deutch si Megan Mullally, De ce el? este filmul perfect pentru sarbatori. Timp de aproximativ doua ore te vei pierde in vacanta lui Ned si a familiei sale si s-ar putea sa incepi sa multumesti pentru ceea ce ai.

Distribuit de Odeon Cineplex – Premiera 30 decembrie

Why Him/De ce el? – cu James Franco

Why Him?/De ce el? este vorba despre o vacanta de familie in Silicon Valley din California, pentru a vizita fata cea mare care invata la Stanford si membrii sa cunoasca iubitul. Iubit care in scurt timp devine o problema pentru tatal protectiv si iubitor.

Ned si Laird este clar ca nu se vor intelege, asta si poate pentru ca seamana prea mult. Iubitul miliardar tech este in cautarea unei iubite-trofeu, iar ca orice tata, Ned isi face griji pentru viiorul fiicei, care vrea sa se lase de facultate.

Why Him/De ce el? – cu James Franco

Bineinteles, nimeni nu este usa de biserica. Ned isi minte familia pentru a o proteja de un viitor faliment. Fiica, chipurile nesabuita pentru ca voia sa isi schimbe viata pentru un milionar pe care il stia de cateva luni si care era cu un deceniu mai mare, ii minte pe toti…pentru a-i proteja. Mama trece printr-o mica criza a varstei de mijloc. Baiatul este prea mic pentru responsabilitatile care-i stau pe umeri si se lupta sa primeasca un scaun la masa adultilor. Iar apoi vine Laird.

Laird este un personaj complex, extravagant si vulgar verbal. Provenind dintr-un mediu social slab financiar, acesta este in pozitie sa faca ce vrea, pentru ca are toti banii din lume. Isi marcheaza pielea, are un angajat loial demn de Pantera Roz, are un fler aparte pentru arta si petreceri cu magnatii lumii tehnologice, dar trebuie sa vezi filmul ca sa intelegi.

Why Him/De ce el? – cu James Franco

Insa de ce exagereaza Ned considerandu-l pe Laird inamicul numarul unu? In primul rand, toata lumea minte pentru a proteja pe toata lumea. Nimic nou. Apoi, Laird ii spune lui Ned ca vrea sa se casatoareasca cu fiica sa, iar de aici incepe Sili-armageddon-ul.

Formula clasica tata-logodnic revine pe marile ecrane intr-o comedie moderna, spumoasa si fascinanta – wow cate poti face cu banii, mai ales cu banii facuti in tinerete din aplicatii si jocuri. Dar nu merge cu prea multe asteptari, este o comedie lejera, de weekend.

Save

Vrei sa ne citesti in inbox?

Aboneaza-te acum si primesti un email cu noutati.

I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

Nu iti vom spama inbox-ul. Te poti dezabona oricand.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.