Maluro – accesorii cadou pentru barbatul modern

Timp de citire: 3 minute

Maluro – accesorii cadou pentru barbatul modern

Astazi va prezentam un proiect relativ nou #madeinRO dedicat barbatilor. Maluro – accesorii cadou pentru barbatul modern inseamna surpriza perfecta pentru tine sau acei gentlemen din grupul tau – tata, frate, unchi, prieteni – care stii ca ar aprecia un cadou cu stil.

Accesoriile au un rol foarte important in completarea unei tinute. Ele pot introduce culori noi in look si pot sa dea un aer proaspat oricarui ansamblu care troneaza in garderoba ta de ani de zile. Bineinteles, ele pot face si rau daca nu sunt stilizate cu grija, de aceea Maluro s-a gandit sa iti vina in ajutor cu idei de stil si cadouri pentru barbati.

Maluro – accesorii cadou pentru barbatul modern

Eleganta inseamna frumos, inseamna respectarea unor principii, inseamna calitate. Eleganta inseamna un costum bine croit, dar si accessorii atent alese. Inseamna stiinta de a asorta diversele piese vestimentare si mai ales de a le asorta ocaziei cu care este aleasa o anumita tinuta.

Cine este Maluro?

Brand-ul Maluro inseamna accesorii esentiale pentru barbati. Asta implica cravate, batiste, papioane, ace de cravata, pinuri de rever si bratari colorate, elemente care nu trebuie sa lipseasca din garderoba unui barbat care se respecta si vrea sa se joace cu moda.

Maluro – accesorii cadou pentru barbatul modern

Maluro inseamna eleganta, pasiune si bun gust, la fel cum accesoriile sunt o completare a unei tinute speciale pentru doamne. Acest concept elegant incearca sa aduca in garderoba fiecarui barbat un minim de trei accesorii ce ii sunt esentiale in viata de zi cu zi.

Fie ca este vorba de un interviu, o intalnire de afaceri, un dineu, o petrecere sau o nunta, barbatii trebuie sa fie constienti ca au nevoie de cateva accesorii deosebite. O echipa de patru tineri s-au gandit la tine pentru a avea succes in ceea ce faci si pentru a te face remarcat.

Maluro – accesorii cadou pentru barbatul modern

Despre produsele Maluro

Haina chiar il face pe om, si accesoriile il ajuta sa iasa din anonimat, de aceea este foarte simplu sa ai grija de tinutele tale cu produsele Maluro. Barbatii care au grija de ei si pun accent pe eleganta, stiu ca pe langa un costum bine croit trebuie sa ai si accesorii fundamentale.

Bineinteles, este foarte important de stiut si ca fiecare detaliu in plus in look spune multe despre tine, de aceea este recomandat sa faci investitii cu cap. Totodata,  accesoriile Maluro sunt alegerea perfecta pentru doamne atunci cand vine vorba de cadoul potrivit pentru barbatul important din vietile lor.

Maluro – accesorii cadou pentru barbatul modern

Astfel, accesoriile esentiale Maluro pentru barbati se comercializeaza in pachete pe care fiecare client le poate configura asa cum doreste. Fie ca e vorba de 3 produse (pachetul bronze), 4 produse (pachetul silver) sau 6 produse (pachetul gold), pe Maluro.ro incepe distractia.

Trebuie sa recunoastem, cu primul click pe site-ul Maluro proiectul ne-a cucerit instant. Este prietenos si distractiv sa optezi pentru una dintre cutii, noi am ales Silver, si sa incepi sa iti personalizezi garderoba sau cadoul pentru cineva drag. In scurt timp cutia ajunge la destinatie si se da drumul oficial la eleganta.

Save

Vrei sa ne citesti in inbox?

Aboneaza-te acum si primesti un email cu noutati.

I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

Nu iti vom spama inbox-ul. Te poti dezabona oricand.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *