Kong: Skull Island – Insula Craniilor

Kong: Skull Island – Insula Craniilor

Noul Kong ii aduce pe marile ecrane pe Samuel L. Jackson, Brie Larson si pe carismaticul britanic, Tom Hiddleston in cea mai recenta ecranizare a regelui junglei de catre Jordan Vogt-Roberts. Kong este mai mult decat povestea unui gigant mitic, ruda apropiata a oamenilor. Este povestea a mai multor uriasi preistorici spectaculos editati in aceasta actiune SF.

Aventura Kong: Skull Island vine de la producatorii Godzilla care s-au gandit sa reinventeze povestea, sa o duca in anii 70, si sa ne faca sa ne mai dorim o punga de popcorn. Filmul, cu o coloana sonora de iti venea sa te ridici de pe scaun si sa dansezi, prezinta expeditia pe o insula chipurile nedescoperita din Pacific.

Distribuit de Freeman – Premiera 10 martie

Kong: Skull Island – Insula Craniilor

Astfel, o echipa de savanti – condusa de personajul lui John Goodman, soldati – condusa de Samuel L. Jackson si una de exploratori cu un singur membru – cautatorul Tom Hiddleston, pleaca spre necunoscut. Lasand in urma tehnologia si siguranta, echipa se aventureaza fara sa stie in ce se baga – marele domeniu salbatic al regelui Kong care poate sa castige un razboi cu o singura strangere de mana.

Omul nu va putea niciodata sa cucereasca natura, cu toate ca va incerca sa o nimiceasca la tot pasul. Iar cand crezi ca ai dat de un paradis, inamicul pandeste la colt, doar ca sa iti dai seama ca dusmanul dusmanului tau iti este de fapt prietenul care doar la nadejde se cunoaste.

Kong: Skull Island – Insula Craniilor

Kong livreaza un spectacol inspirat de filmele de razboi precum cel din Vietnam, insa batalia este insula necunoscutului rege. Ca spectator, ai usoara tendinta sa empatizezi cu monstrul al carui teritori a fost incalcat, iar poate ca echipa pe asta a mizat si a investit in eliminarea creativa a cat mai multor personaje umane.

Bineinteles, cu toate ca vine cu idei noi si usor de apreciat, gasim si cateva clichee clasice si replici ce starnesc umorul. Samuel L. Jackson este razbunator nechibzuit, iar personajul feminin a fost adus doar pentru a face legatura cu ecranizarile anterioare. Ca o concluzie, daca esti fan acestui gen de filme, si chiar daca nu esti, vei descoperi in 3D unele dintre cele mai frumoase efecte din acest an.

Vrei sa ne citesti in inbox?

Aboneaza-te acum si primesti un email cu noutati.

I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

Nu iti vom spama inbox-ul. Te poti dezabona oricand.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.