Braiconf prezinta colectia de camasi vara 2017

Braiconf prezinta colectia de camasi vara 2017

Braiconf prezinta colectia de camasi vara 2017 ce aduce elemente speciale tropicale, de vacanta. Amosfera de insula este prezenta prin tesaturi, culori, grafica si mesaje inscriptionate, o premiera a brandului romanesc de camasi cu  o traditie de peste 67 de ani.

Bineinteles, Braiconf iti asigura garderoba pentru primavara-vara 2017 atat daca pleci in vacanta, cat si daca ai multe intalniri de afaceri. La capitolul camasi clasice, vei regasi tesaturi din bumbac de calitate superioara din fire dublu rasucite (liniile Braiconf Royal si Gold), structuri elaborate si imprimeuri clasice, dungi si carouri. Pentru acest sezon, predomina paleta cromatica pastelata, iar pretiozitatea colectiei este marcata si de mici detalii din interiorul gulerului.

Braiconf prezinta colectia de camasi vara 2017

La capitolul camasi casual, de zi cu zi, pentru weekend sau sezonul estival, brand-ul evidentiaza originalitatea si diversitatea designului, precum si cromatica. Acestea au taieturi si combinatii inedite de tesaturi, stampe special proiectate si cusaturi decorative ce te duc cu gandul la vacanta. Inspiratia maritima se regaseste in folosirea nuantelor de rosu, albastru, turcoaz, bleu, alb sau in combinatii pastel bleu-roz, dar si prin prezenta tesaturile folosite, in si bumbac.

O noutate o reprezinta camasile lejere, realizate dintr-o tesatura pe care trebuie sa o ai in acest sezon – tesatura “fil-coupe”. Acesta este un material ce incorporeaza broderii jacquard precum “it’s a good day” (este o zi buna) sau “be delight” (fii incantat), ca o alternativa la tricourile cu mesaje.

Designul camasilor are detalii rafinate, cu elemente discrete, mici bride la gulerul tip stei, bentite discrete, ascunse pe forane si in interiorul gulerului, cusaturi de efect de tipul “punto sella”, ce apar ca efect decorativ, dar si stampe cu elemente de vegetatie exotica, ce amintesc de luxuriantele paduri tropicale. In aceeasi cheie, Braiconf a pregatit si o linie cu imprimeuri colorate, cu motive geometrice, vegetale si zoomorfe.

Mai multe poti vedea in galeria foto si in magazinele Braiconf din tara.

Vrei sa ne citesti in inbox?

Aboneaza-te acum si primesti un email cu noutati.

I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

Nu iti vom spama inbox-ul. Te poti dezabona oricand.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.