#THEholidayshirt: Camasa alba de vacanta

Timp de citire: 2 minute

#THEholidayshirt: Camasa alba de vacanta

Vara bate la usa, asa ca o noua editie, a doua, a proiectului #THEholidayshirt: Camasa alba de vacanta, lansata in vara lui 2016, revine in formula: Alina Rachieru (Pineberry Shirts), Marina Moldovan (Skin Deep) si Noemi Meilman (mastermind). Anul trecut a fost vorba despre palmieri si peisaje americane, iar de data aceasta pregateste-te sa impachetezi in bagaj doua teme distincte.

Prima tema vine cu “Walking The Streets of Love”, un mesaj de sustinere si un tribut adus comunitatii LBGTQI+ si luptei acesteia pentru drepturi egale. A doua, “Hungry Eyes”, a fost gandita ca un omagiu adus peliculei “Dirty Dancing”, care implineste in aceasta vara 30 de ani de la premiera, dar si ca un manifest feminist.

#THEholidayshirt: Camasa alba de vacanta

Povestea camasii albe de vacanta a inceput in primavara lui 2015, atunci cand Noemi si Alina s-au intalnit la cursurile Naked PR. Noemi isi dorea o camasa alba, simpla, unisex, cu spatele brodat sau imprimat. Alina are brandul Pineberry, iar discutiile au demarat in toamna lui 2015, atunci cand Noemi si-a facut ordine in albumul de calatorii si a gasit doua fotografii numai bune de imprimat pe spatele camasilor. Proiectului i s-a alaturat si Marina Moldovan, care a scris cu fonturile sale inconfundabile mesajele peste fotografii.

Pentru ca echipa sustine diversitatea si frumusetea naturala, au ales sa nu retuseze niciuna din fotografiile de campanie prezente, dar make-up a fost facut de Vicky Ghigeanu. Grafica ambelor camasi a fost semnata de Marina Moldovan, iar pictorialul a fost realizat pe Strada Mendeleev, in imprejurimile sale si in interiorul bistroului A3, de Virginia Lupu, sub coordonarea lui Robert Ratiu.

#THEholidayshirt: Camasa alba de vacanta

Protagonisti:

“Walking The Streets of Love”:

Raluca Rosu, blogger & Vivian Dunger

Paul Dunca, artist & performer si Mihai Baltac,

“Hungry Eyes: Diana Nica, copywriter

Camasile pot fi achizitionate online de pe Molecule-F.com, Pineberry.ro si TouchSkinDeep.com, dar si din concept store-ul Molecule-f din Mall Promenada. Pretul unei camasi este de 160 de lei.

La fiecare camasa “Walking The Streets of Love” vanduta, 10 lei vor merge catre organizatia nonguvernamentala MozaiQ.

 So let’s Walk The Streets of Love si bucurati-va de viata!

Vrei sa ne citesti in inbox?

Aboneaza-te acum si primesti un email cu noutati.

Nu iti vom spama inbox-ul. Te poti dezabona oricand.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *