URBB: O poveste despre expertiza si traditie in bere

URBB: O poveste despre expertiza si traditie in bere

United Romanian Breweries Bereprod – da, exista si acesta ii este numele – isi extinde portofoliul cu 5 beri noi: Grimbergen Ambreé, Kronenbourg 1664 Blanc, Angelo Poretti 4 Luppoli Original, Angelo Poretti 5 Luppoli Bock Chiara si Angelo Poretti 6 Luppoli Bock Rossa. Aceste beri se alatura portofoliului URBB de beri speciale, deja binecunoscute romanilor, precum: Guinness, Kilkenny si Weihenstephaner Hefe Weissbier.

Pentru cei care nu stiau URBB ofera consumatorilor produse de cea mai inalta calitate, printr-un portofoliu format exclusiv din marci premium si superpremium internationale, care include si o selectie variata de beri speciale. In prezent, portofoliul include: Tuborg, Tuborg Christmas Brew, Tuborg Shot, Carlsberg, Holsten, Skol, Guinness, Kilkenny, Weihenstephaner Hefe WeissBier, Grimbergen Ambreé, Kronenbourg 1664 Blanc, Angelo Poretti, cidrul Somersby si Granini pe piata bauturilor racoritoare. Asta ca sa stii cine este responsabil pentru rasfatul papilelor tale, mai ales in urmatoarele luni de primavara-vara 2017.

URBB: O poveste despre expertiza si traditie in bere

URBB: O poveste despre expertiza si traditie in bere

“Evolutia pietei de bere din cursul anului 2016 ne-a confirmat faptul ca segmentele premium si superpremium, pe care URBB se concentreaza, sunt pe un trend ascendent in preferintele consumatorilor. Guinness este berea stout cu care am inceput acest ‘Timeless Collection’. Nu intamplator, anul trecut, cand s-au aniversat 500 de ani de la aparitia Legii Bavareze a Puritatii Berii, a intrat in portofoliul nostru cea mai apreciata bere weizen din lume, Weihenstephan. Astfel, colectia noastra de beri cuprinde marci cu traditie in productia berii, cu renume international si o expertiza ampla, de aproape 1.000 de ani – care se traduce in produse de calitate, dovedindu-se a fi atemporale – Shachar Shaine, Presedinte al URBB.

Noile branduri consolideaza portofoliul URBB de beri speciale, care ofera astazi o selectie variata de tipuri – de la bere de grau pana la stout, varietati de bere bock sau ale, cu provenienta din diverse regiuni ale Europei cu o veche traditie in bere, precum: Germania, Belgia, Irlanda, Italia si Franta. Selectia ofera consumatorilor ocazia de a savura beri care au trecut proba timpului, fiind produse de berarii fondate in diverse secole ale celui de-al doilea mileniu.

URBB: O poveste despre expertiza si traditie in bere

Despre colectia de bere „Timeless Collection”

  1. Grimbergen Ambreé este o bere de abatie Amber Ale, produsa din dubla fermentare a mai multor tipuri de malt si hamei (hameiul Gatinais), celebru in zona Grimbergen, langa Bruxelles, Belgia. Aceasta bere este inchisa la culoare si are un gust plin, dulce-amar, cu note de caramel, prune uscate si malt. Simbolul acesteia, pasarea Phoenix, subliniaza lupta pentru pastrarea valorilor autentice ale abatiei in ciuda incendiilor devastatoare prin care a trecut. Povestea acestei beri a inceput la 1128, iar numele acesteia este puternic legat de infiintarea, de catre Sfantul Norbert, a Abatiei din Grimbergen, langa Bruxelles.
  2. Kronenbourg 1664 Blanc este o bere din grau, fructata, dominata de arome de citrice si coriandru, produsa din Strisselspalt, un tip de hamei unic, exclusiv in Franta, precum si din culturi speciale de drojdie si malt atent selectionate. Aceasta bere ilustreaza eleganta si gustul Frantei si este produsa inca din anul 1664.

URBB: O poveste despre expertiza si traditie in bere

  1. Angelo Poretti este o bere italiana, a carei poveste a inceput in Valganna, nordul Italiei, in 1877, ca rezultat al calatoriilor fondatorului in Austria, Bohemia si Bavaria, unde a invatat secretele producerii unei beri de calitate de la cei mai mari maestri berari. Berea va fi disponibila pe piata din Romania in trei variante: 4 Luppoli Original, 5 Luppoli Bock Chiara si 6 Luppoli Bock Rossa.
  • Angelo Poretti 4 Luppoli Original este o bere lager de fermentatie joasa, produsa din patru soiuri de hamei. Combinatia notelor aromatice de fructe indulcesc gustul amar moderat Angelo Poretti.
  • Angelo Poretti 5 Luppoli Bock Chiara este o bere bock cu cinci varietati de hamei; are o aroma de fructe distincta, echilibrata si cu un gust amar delicat.
  • Angelo Poretti 6 Luppoli Bock Rossa este o bere bock de culoare rosie, cu sase soiuri de hamei. Textura acesteia este evidentiata de aroma de cereale arse si nuantele discrete de caramel si lemn dulce.

Vrei sa ne citesti in inbox?

Aboneaza-te acum si primesti un email cu noutati.

I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

Nu iti vom spama inbox-ul. Te poti dezabona oricand.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.