Targ de haine si accesorii Boutique Cliche

Targ de haine si accesorii Boutique Cliche

Daca iti plac calatoriile urbane, te invitam sa luam impreuna moda la pas odata cu noua editie a targului de haine si accesorii Boutique Cliche. Evenimentul cu numarul 8 va avea loc in perioada 13-14 mai, incepand cu orele 12:00, la LOKAL (Strada Mihai Eminescu nr. 57). Esti asteptat la “A Journey Through URBAN Fashion!”.

In acest weekend, prin conceptul de “A Journey Through URBAN Fashion”, targul Boutique Cliche isi propune sa dea nastere unui manifest al stilului inspirat de moda strazii. Expozitia de haine unicat si accesorii creative este dedicata tuturor iubitorilor de moda si socializare.

Timp de doua zile poti castiga premii de la sponsorii ChicDiva, El Studio, Geta Voinea si Inside Out Escape Rooms si sa te intalnesti cu expozanti precum: ChicDiva, Sneaker Ind, Octavian Graure, iRolls, ZOCS, SinColors, Atelierem Tricouri Pictate, Silvia Matei Shoes, Leather Body Harness, Miruna Anca Sandu si Geo Val. Este combinatia perfecta pentru un weekend de vara plin de activitati si surprize.

Mai multe detalii pe Facebook.

Vrei sa ne citesti in inbox?

Aboneaza-te acum si primesti un email cu noutati.

I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

Nu iti vom spama inbox-ul. Te poti dezabona oricand.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.