Adopta un mic extraterestru in aceasta toamna #StormArea51

Adopta un mic extraterestru in aceasta toamna #StormArea51

La inceput de toamna, cand ne intoarcem in confortul casei si ne facem planuri pentru un sezon nou, designer-ul grafic, Sorin Mario Pintilii, cunoscut pentru animatii dedicate celor mici (dar adorate si de cei mari) aduce viata extraterestra in Romania. Nu te impacienta, nu este vorba despre OZN-uri, ci despre promovarea adoptiei de mici suflete pentru a aduce iubirea la tine acasa.

Aproape 2 milioane de utilizatori ai platformei Facebook vor sa socheze statul American si sa participe la un eveniment care incalca legea. “Invadeaza Zona 51, Nu ne pot opri pe toti” (“Storm Area 51, They can’t stop all of us”) este un eveniment popular planificat pentru data de 20 septembrie 2019.

Evenimentul are loc in Nevada si are ca scop cautarea de viata extraterestra. Statul American nu este de acord ca milioane de oameni sa invadeze o baza militara, dar antreprenorii de pe continent profita de acest eveniment ca sa isi promoveze afacerile.

“Cand am vazut atractia oamenilor pentru evenimentul #StormArea51 si interesul prietenilor plecati din tara, mi-am zis ca trebuie sa fac un clip si pentru Romania, ca sa atrag atentia asupra animalelor care asteapta sa fie adoptate.” – Sorin Pintilii

Daca vrei sa ii atragi atentia copilului la mic dejun sau daca se agita in masina in drum spre scoala, profita de acest moment pentru a educa noua generatie cu privire la adoptia animalutelor. Animatia MarionetteStudio prezinta un baietel care participa la miscarea de invadare a zonei 51 in confortul propriei gradini, calca pe papusi-extraterestru si totul in cautarea patrupedului mult iubit.

“Sper ca acest eveniment sa se dezvolte in fiecare an si sa avem cati mai multi parteneri pentru ca la inceput de sezon unui suflet sa i se ofere o noua sansa. Clipul este educativ si distractiv pentru toate generatiile, dar mai ales pentru cele care vin.” – Sorin Pintilii

Sorin Mario Pintilii urmeaza sa isi asume cel mai important proiect al vietii lui, rolul de tata. Insa, timp de mai bine de doua decenii a fost cunoscut pentru rolurile de flash character animator in 2D si 3D, designer grafic si ilustrator. Fostului student al Liceului Tonita din Bucuresti ii poti vedea portofoliul online aici.

Daca vrei sa ajuti cu promovarea evenimentului da click pe Facebook. Nu uita, evenimentul este numai online si are ca scop promovarea micilor vietati. Daca stii animale care au nevoie de un camin nou, posteaza o fotografie cu ele pe pagina evenimentului.

Parteneri media: Revista Comics, Printre Picaturi, Moda Masculina, MarionetteStudio, Academia Canina, ProAnimatie

Vrei sa ne citesti in inbox?

Aboneaza-te acum si primesti un email cu noutati.

I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

Nu iti vom spama inbox-ul. Te poti dezabona oricand.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.